Tryckta blanketter

Vi är ett av Sveriges ledande blankettförlag. Hos oss hittar du ett stort utbud av tryckta blanketter som används hos verksamheter i kommun, landsting och i privata bolag inom offentlig sektor samt statliga myndigheter och apotek. I webbutiken finns över 300 blanketter fördelade på nio ämnesområden.

Vi har flertal tryckta blanketter som används av apoteksaktörer. Här hittar du bland annat recept, hjälpmedelskort, läkemedelsrekvisitioner och journalföring av narkotikaklassade läkemedel.

Vi har flertal tryckta blanketter som används inom skolhälsovården. Här hittar du bland annat skolhälsovårdsjournaler, vaccinationskort, medgivande för vaccination och remisser.

Vi trycker även upp blanketter efter specifika önskemål. Allt ifrån att ta fram en helt ny blankett till att förtrycka text/kod på blanketter från vårt standardsortiment. 

Vanliga frågor

Vilka tryckta blanketter kan jag köpa hos er?

I vårt standardsortiment hittar du trycka blanketter inom flera verksamhetsområden. Vi har blanketter för alltifrån hälso- och sjukvård till skola och barnomsorg.

Var kan jag beställa receptblanketter för särskilda läkemedel?

Kontakta Strålfors kundservice på telefonnummer 0372 884 40 eller

Säljer ni elektroniska blanketter?

Nej, vi har endast tryckta blanketter i vårt sortiment. Skicka ett mail till Inera på adress så hjälper de dig. De har ett stort urval av elektroniska blanketter.

Aktuellt inom området

Fler nyheter