Välkommen till AffärsConcept

Vi erbjuder kvalificerat stöd inom inköp och upphandlingsområdet samt utbildningar inom offentlig upphandling. Våra konsulter har spetskompetens inom upphandling till offentlig sektor.

Vad är du ute efter?

Årets julklapp - från och med 2018 blir Hållbarhetskollen kostnadsfri för våra kunder

Senaste nytt

 • 6 december 2017 | Upphandling

  Vi skriver avtal med Inköpscentralen i norra Kalmar län

  0

  I höstas genomförde Inköpscentralen i norra Kalmar län en upphandling av upphandlingskonsulter. Syftet med upphandlingen var att knyta till sig en leverantörer som kan erbjuda kvalificerade upphandlingskonsulter som ett komplement till inköpscentralens egna upphandlingsverksamhet.

 • 29 november 2017

  Vi skriver avtal med Åklagarmyndigheten

  0

  Åklagarmyndigheten har under hösten genomfört en upphandling av ramavtal av upphandlingskonsulttjänster. Vi nöjda att tillsammans med två andra duktiga leverantörer tilldelats ramavtal.

 • 27 november 2017

  Vi skriver avtal

  0

  Under hösten har UpphandlingsCenter – Falun Borlänge Regionen genomfört en upphandling av upphandlingskonsulttjänster. Vi är stolta över att ha fått avtal inom delområdet Juridisk rådgivning – Avtalsrätt och upphandlingsjuridik.

 • 1 november 2017

  ”Det gäller att hitta nya sätt att tackla hindret”

  0

  Finns det några likheter mellan ett svettigt träningspass på gymmet och en offentlig upphandling? Det tycker upphandlingsspecialisten Daniel Fredriksson.

 • 20 oktober 2017 | Upphandling

  ”Upphandlingar är som paddling på många sätt”

  0

  Att anpassa sig efter förutsättningarna och samtidigt hela tiden driva på framåt mot målet är vägen till framgång enligt upphandlingskonsulten Rickard Andersson. Den filosofin använder han både på arbetet och ute på vattnet när han paddlar kajak.

Fler nyheter

SKL Kommentus UC