Blanketter för apoteksaktörer

Vi har flertal tryckta blanketter som används av apoteksaktörer. Här hittar du bland annat recept, hjälpmedelskort, läkemedelsrekvisitioner och journalföring av narkotikaklassade läkemedel. Våra blanketter är alltid uppdaterade och framtagna utifrån gällande lagar och regler.

Hos oss hittar du vanligt förekommande tryckta blanketter som du behöver när du jobbar på apotek. Blanketterna är framtagna utifrån Läkemedelsverkets föreskrifter (LVFS). Vi arbetar löpande med att uppdatera blanketterna tillsammans med Läkemedelsverket.

Några exempel på blanketter för apoteksaktörer:

I webbutiken hittar du även andra blanketter inom hälso- och sjukvård. Blanketter som oftast används inom sjukvården, mödravården eller barnavårdscentraler.

Specialanpassa blankett till din verksamhet

Vi trycker även upp blanketter efter specifika önskemål. Allt ifrån att ta fram en helt ny blankett till att förtrycka information på blanketter från vårt standardsortiment. Till exempel gör vi påtryck på recept med förskrivarkod och arbetsplatskod. Har du behov av att specialanpassa egna blanketter till din verksamhet? Här finns information om hur du gör din beställning.

Frågor om beställning och leverans från webbutiken

Kontakta vår kundservice om du har frågor gällande beställningar och leveranser.

Kontakta oss

Saknar du någon blankett? Kontakta oss via nedanstående formulär så hjälper vi dig.


Kommentarer (2)

Camilla Andersson

1. Skrivet den 13 juni 2019 kl. 10.57

Hej Pammela, Om du önskar Förbrukningsjournaler med färre antal sidor så kan vi ta fram den som en kundspecifik artikel till er.
Kontakta Susanne Söderholmen för mer information.
susanne.soderholmen@sklkommentus.se
08-709 59 74
Mvh Camilla, Kundservice

Pammela Standler

2. Skrivet den 11 juni 2019 kl. 14.03

Hej! Jag undrar varför det inte finns förbrukningsjournaler med mindre antal sidor. När det gäller patientbundna narkotikaklassade läkemedel är det sällan man fyller i hela häftet och det känns som lite slöseri med papper. Ibland används bara några sidor.

Skriv en kommentar

Lämna gärna en kommentar om produkten eller ställ dina frågor nedan. Vill du beställa produkten lägger du den i varukorgen eller kontaktar kundservice.