Lagar och avtal

I vår webbutik kan du beställa tryckta häften med kollektivavtal för kommuner och landsting samt arbetsrättslig lagstiftning. Det går också att teckna abonnemang på dessa produkter och på nyhetsinformation i så kallade cirkulär.

Kollektivavtalen, som SKL och Pacta tecknar centralt för medarbetare i kommuner, landsting och regioner, finns i häften och är uppdelade i fyra olika områden. 

Du kan teckna, utifrån din verksamhet, abonnemang på tryckta lagar, avtal och cirkulär. Så snart det finns en ny version skickar vi den till dig per post.

I vårt digitala verktyg HR- och Chefsguiden får du som abonnent tillgång till lagar, kollektivavtal, cirkulär och mycket mer inom arbetsrätt. 

Vanliga frågor

Vilka tryckta blanketter kan jag köpa hos er?

I vårt standardsortiment hittar du trycka blanketter inom flera verksamhetsområden. Vi har blanketter för alltifrån hälso- och sjukvård till skola och barnomsorg.

Var kan jag beställa receptblanketter för särskilda läkemedel?

Kontakta Strålfors kundservice på telefonnummer 0372 884 40 eller

Säljer ni elektroniska blanketter?

Nej, vi har endast tryckta blanketter i vårt sortiment. Skicka ett mail till Inera på adress så hjälper de dig. De har ett stort urval av elektroniska blanketter.

Aktuellt inom området

Fler nyheter