Frukostwebbinarium: När är det möjligt att göra ändring i avtal?

Inom ramen för AffärsConcepts verksamhetsområde Upphandlings- och affärsjuridik visar affärsrådgivare och jurister Beatrice Hodo och Gussun Albadri när ändringar av avtal är möjliga inom ramen för LOU. Lär dig vad du ska ska tänka på när du formulerar ett avtal för att kunna göra anpassningar till framtida förutsättningar.

Visste du att det är tillåtet att genomföra ändringar i avtal enligt gällande rätt? Låt det här webbinariet bli startskottet för en översyn av era avtal och upptäck möjligheter just ni har för att genomföra ändringar som uppstått på grund av ändrade förutsättningar.

Under webbinariet kommer du bland annat lära dig:

  • Vad du ska göra när behovet av en ändring uppstår
  • Vilka möjligheter som finns för avtalsändringar inom ramen för LOU
  • Att tänka på vid formulering av ändringklausuler

En av AffärsConcepts största drivkrafter är att hjälpa våra kunder att uppnå sina verksamhetsmål. Med djup juridisk kunskap och stark affärsmässig förståelse erbjuder vi juridisk rådgivning och kompetensutveckling på hög nivå. Med all AffärsConcepts samlade erfarenhet har vi tagit fram en egen utvecklad modell för strategiskt arbete med försörjning som tydliggör alla processer och beslut som föregår och följer efter en upphandling. Hör av er om ni vill veta hur AffärsConcept kan hjälpa er!

När: Tisdag 25 maj, kl. 08.30-09.30
Var: Live via webben, vi skickar en sändningslänk till alla anmälda dagen innan webbinariet.

Webbinariet är kostnadsfritt.