Fordonsleasing inklusive tjänster 2019

Med upphandlingen vill vi skapa ett ramavtal för fordonsleasing med tillhörande tjänster. Det ska även erbjuda en finansieringsmodell anpassad efter våra kunders behov.

Kommande ramavtal ska ersätta de befintliga ramavtalen Vagnparksfinansiering finansiell leasing och Vagnparksfinansiering operationell leasing.

Om upphandlingen

Upphandlingen omfattar vagnparksfinansiering finansiell leasing, vagnparksfinansiering operationell leasing samt det nya avtalsområdet personalbilsleasing. Det kommande avtalet är fristående och märkesoberoende. Det kan användas oavsett om du köper nya fordon från något av våra avtal, eller har ett eget avtal för köp av nya fordon.

Var med i vår referensgrupp

Har du synpunkter eller önskemål på kommande upphandling? Då är du välkommen att gå med i vår referensgrupp. Du kan bidra på det sätt som passar dig och förbinder dig inte till något. Vill du gå med i gruppen, anmäl dig här.

Tidplan för upphandlingen

Annonsering planeras till Q1 2020. Vår målsättning är att ha ett färdigt ramavtal på plats under Q1 2021.

Om upphandlingen

  • Status: Planerad
  • Upphandlingsområde: Fordon

Tipsa en vän

Kontaktperson

Ebba Melchior

Upphandlare, SKL Kommentus Inköpscentral
Tel:
072-999 24 18
Mobil:
031-701 66 90
Skicka e-post

Avtalsnytt

Prenumerera på ramavtalsnyheter inom Fordon. Du får nyheter och information via e-post.

Referensgrupp

Anmäl dig till referensgruppen genom att fylla i och skicka in vårt formulär för intresseanmälan. Anmälan är öppen för avropsberättigade myndigheter/enheter.