Öppen ansökan - Interimkonsult

Offentlig sektor köper varor, tjänster och entreprenader för miljarder. Vill du vara med och påverka den här expansiva branschen?

Har du också funderat över att det vore kul att prova på olika arbetsplatser men ha en grund att utgå ifrån? Lockas du av tanken att hjälpa olika kunder med dina kunskaper och erfarenheter samt att få chansen att applicera dem i en ny miljö eller på ett nytt uppdrag? Har du ingen, lite eller lång erfarenhet eller någonstans mittemellan är vi intresserade av att prata mer med dig. Ta chansen till något nytt och spännande – skicka in din ansökan till oss redan idag!

I syfte att snabbt hitta rätt kompetens till våra kunder, vill vi få kontakt med nyfikna och kunniga personer med känsla för kvalitet och relevans. Under 2017 förväntar vi oss att få ett utökat förtroende från våra kunder inom offentlig upphandling och inköpsstrategier.

  • Du är särskilt välkommen att söka till oss om du har erfarenhet inom offentlig upphandling, antingen som chef eller annan strategisk roll.
  • Erfarenhet av att ha självständig genomfört upphandlingar är ett krav ifall du söker till oss i rollen upphandlare.
  • Eftersom kunders behov varierar, är vi också intresserad av dig som har annan bakgrund inom inköp/upphandling. Det kan exempelvis vara att du är kunnig inom en bransch och kan kombinera arbete med inköp enligt LOU/LUF med din spetskompetens.
  • Det förekommer att vi behöver stöd av junior resurs vilket innebär att du som är i början av din karriär inom inköp/upphandling kan komma att vara intressesant.
  • Till alla roller gäller att erfarenhet av att genomföra upphandlingar enligt LOU eller LUF är meriterande. I många kunduppdrag är det ett krav.

Vi tar gärna emot din ansökan förutsättningslöst där du beskriver din nuvarande situation, dina yrkesmässiga mål och på vilket karriärssteg du bedömer att du är. Kom gärna med förslag vad som skulle passa just dig bäst så diskuterar vi det vidare därifrån!

Ansök här

Är du nyfiken på att veta mer om projektanställning eller om du har eget konsultföretag och vill veta mer om vårt arbetssätt med partners, är du välkommen att kontakta Katariina Virkkunen.