12 augusti 2019 Ramavtal

Typfallskatalogen gör det enklare att beställa från Möbler 2017

Nu är katalogen för de typfallsprodukter som omfattas av ramavtalet Möbler 2017 äntligen färdig. Genom att använda katalogen kan avropande kunder känna en trygghet i att beställa möbler av hög kvalitet, till ett bra pris och på ett enkelt sätt.

Redan under upphandlingen insåg de två ansvariga upphandlarna Christian Nilsson och Mauritz Canevall att kunder har upplevt svårigheter att avropa från tidigare ramavtal för möbler.

– Idén med typfallskatalogen föddes efter ett av många möten med en avtalsgrupp som har ett brinnande intresse för möbler. Man längtade efter en pedagogik och tydlighet, en metod för att navigera i oceanen av produkter som det stora möbelsortimentet är, säger Mauritz Canevall, upphandlare på SKL Kommentus Inköpscentral.

Med typfallskatalogen kan nu avropande kunder enkelt jämföra möbler från olika leverantörer. Sortimentet presenteras tydligt med produktbilder, pris, information om utföranden, mått och dimensioner. Möblerna är också granskade och utvärderade av SKL Kommentus Inköpscentral.

Katalogen finner du på avtalets sida, där den senaste versionen alltid är publicerad.

Vi hoppas att detta kan frigöra tid och resurser som kan användas till andra viktiga och samhällsnyttiga insatser.

Tipsa en vän

Kommentarer (0)

Skriv en kommentar