Solcellslösningar 2019 - konsulter

Upphandlingen Solcellslösningar 2019 ska stödja och påskynda produktionen av el från solkraft genom att erbjuda kommuner, regioner och deras bolag ett enkelt sätt att upphandla solcellslösningar.

Upphandlingen ska erbjuda kommuner, regioner och deras bolag ett enkelt sätt att upphandla solcellslösningar. Det ska vara flexibelt att anpassa underlagen för egna krav och förutsättningar som kan finnas på anläggning, konsultuppdrag eller varukorg. Upphandlingarna görs via dynamiskt inköpssystem, DIS.

Solcellslösningar 2019 – konsulter

Framtagna underlag i upphandlingen ansluter till AMA AF konsult 10. Upphandling via DIS kan avse färdigställande av förstudie, fördjupad förstudie, besiktning, optimering, framtagande av energistrategier med mera. Den avgränsning som finns är att uppdraget ska ha en koppling till solceller.

Tidplan för upphandlingar

DIS-upphandling Solcellslösningar 2019 – konsulter är nu annonserad och annonsen finns tillgänglig i Tendsign här.

Om upphandlingen

  • Sista anbudsdag: 2030-02-13
  • Status: Pågående
  • Upphandlingsområde: Energi

Tipsa en vän

Kontaktperson

Pernilla Jönsson

Upphandlare, SKL Kommentus Inköpscentral
Mobil:
072-999 24 39
Skicka e-post

Save the date

Den 5 maj 2020 planerar vi en informationdag om solcellslösningar. Vi kommer att vara i Helsingborg. Mer information inom kort. 

Avtalsnytt

Prenumerera på ramavtalsnyheter inom energi för uppvärmning eller transporter. Du får nyheter och information via e-post.