Välkommen till SKL Kommentus Inköpscentral

Vi samordnar upphandlingar åt i huvudsak kommuner och landsting. Våra huvudområden är energi, IT, finansiella och administrativa tjänster, fordon och drivmedel samt varor och tjänster.

Vad är du ute efter?

Information om nya ramavtal

Så snart ett nytt avtal är tecknat så informerar vi om det via en telefonkonferens. Här har du som kund också möjlighet att ställa frågor om avtalet. Telefonkonferenserna har vi på måndagar mellan 13.00 - 14.00. 

Anmäl dig till en telefonkonferens

Senaste nytt

 • 27 september 2016 | Hållbarhet

  Vi ska inte bojkotta kycklingindustrin i Thailand

  0

  Att bojkotta kycklingindustrin i Thailand hjälper inte migrantarbetarna i deras dåliga arbetsförhållanden. Snarare tvärtom. Istället ska vi, tillsammans och i dialog med leverantörerna, verka för att förbättra situationen för dem.

 • 19 september 2016 | Upphandling

  Upphandlingen Bostadshus 2016 går in i en ny fas

  0

  Den nationella upphandlingen Bostadshus 2016 fortgår. Nyligen avslutades en dialog mellan SKI och utvalda leverantörer. Nu är det dags för dessa leverantörer att lämna anbud.

 • 2 september 2016 | Arrangemang

  Vi hoppas på livlig trafik 3-4 oktober

  0

  När löven skiftar i gult och rött medverkar SKL Kommentus Inköpscentral i Trafik- och Gatudagarna. Den återkommande konferensen, anordnad av SKL, är mötesplats för de som arbetar med infrastruktur och transporter.

 • 2 september 2016 | Ramavtal

  Vi gör om och gör bättre

  0

  Upphandlingen av Programvaror och programvaror som molntjänster görs om med suffixet 2014-2. Beslutet beror på att det uppdagats otydligheter i förfrågningsunderlaget och hur prissättningen av avtalsområdena Licenshantering och Underhåll ska tolkas.

Fler nyheter

Goda exempel på SKI:s ramavtal

I vårt arbete med ramavtalen ligger fokus på hur de kan komma till störst nytta. Därför blir vi alltid glada när de fungerar bra för alla inblandade parter. Nedan kan du ta del av några goda exempel.

SKL Kommentus UC