Välkommen till SKL Kommentus Inköpscentral

Vi samordnar upphandlingar åt i huvudsak kommuner och landsting. Våra huvudområden är energi, IT, finansiella och administrativa tjänster, fordon och drivmedel samt varor och tjänster.

Vad är du ute efter?

Aktuellt om avtal

Senaste nytt om befintliga ramavtal samt nytecknade avtal färdiga att avropa från. 

Information om nya ramavtal

Så snart ett nytt avtal är tecknat så informerar vi om det via en telefonkonferens. Här har du som kund också möjlighet att ställa frågor om avtalet. Telefonkonferenserna har vi på måndagar mellan 13.00 - 14.00. 

Anmäl dig till en telefonkonferens

Senaste nytt

 • 17 oktober 2016 | Pressmeddelande

  Ramavtal klart för trygga trygghetslarm

  0

  Nytt ramavtal för trygghetslarm för personer med funktionsnedsättningar är nu klart. Många kommuner får nu äntligen börja arbetet med att ersätta de analoga larmen med de mer säkra digitala trygghetslarmen.

 • 3 oktober 2016 | Upphandling

  Ett komplett ramavtal för allt inom pension

  0

  Januari 2017 ska det vara klart att avropa från vårt nya ramavtal för pensionsadministration och försäkring – Pension 2016.

 • 27 september 2016 | Hållbarhet

  Vi ska inte bojkotta kycklingindustrin i Thailand

  2 kommentar

  Att bojkotta kycklingindustrin i Thailand hjälper inte migrantarbetarna i deras dåliga arbetsförhållanden. Snarare tvärtom. Istället ska vi, tillsammans och i dialog med leverantörerna, verka för att förbättra situationen för dem.

 • 19 september 2016 | Upphandling

  Upphandlingen Bostadshus 2016 går in i en ny fas

  0

  Den nationella upphandlingen Bostadshus 2016 fortgår. Nyligen avslutades en dialog mellan SKI och utvalda leverantörer. Nu är det dags för dessa leverantörer att lämna anbud.

Fler nyheter

Hitta information direkt

Vill du ta del av våra ramavtal, beställa från dem eller vara leverantör till något avtal?  Här finns information till dig som är:

Goda exempel på SKI:s ramavtal

I vårt arbete med ramavtalen ligger fokus på hur de kan komma till störst nytta. Därför blir vi alltid glada när de fungerar bra för alla inblandade parter. Nedan kan du ta del av några goda exempel.

SKL Kommentus UC