Välkommen till AffärsConcept

AffärsConcept, som är vårt dotterbolag, erbjuder utbildningar och ett kvalificerat stöd inom inköp och upphandlingsområdet. Våra konsulter har spetskompetens inom upphandling till offentlig sektor.

Vad är du ute efter?

Upphandling  kan vara svårt. Våra konsulter har spetskompetens inom upphandling till offentlig sektor och stöttar dig gärna. Se filmerna med Eva-Lena, Rickard och Daniel och hör vad de kan hjälpa dig med. 

Ställ rätt krav

Senaste nytt

 • 20 oktober 2017 | Upphandling

  ”Upphandlingar är som paddling på många sätt”

  0

  Att anpassa sig efter förutsättningarna och samtidigt hela tiden driva på framåt mot målet är vägen till framgång enligt upphandlingskonsulten Rickard Andersson. Den filosofin använder han både på arbetet och ute på vattnet när han paddlar kajak.

 • 11 oktober 2017 | Upphandling | Arbetssätt

  ”Genom katthemmet får jag energi att göra kvalitativa upphandlingar”

  0

  Eva-Lena Olnils har två arbeten. I veckorna är hon upphandlingskonsult och varannan helg hjälper hon till som volontär på ett katthem. Även två så olika sysselsättningar har likheter och energin hon får från den ena kan hon ta med sig in i den andra.

 • 7 juni 2017

  Frukostseminarier - uppskattad mötesplats för upphandlare

  0

  Får man svara på frågor om en upphandling i telefon? Den och många andra frågor besvarades vid vårens sista frukostseminarium ”Dialog” hos AffärsConcept i Stockholm den 23 maj. Frukostseminarierna är välbesökta mötesplatser för alla sorters upphandlande myndigheter. Här serveras kunskaper lika färska som de nybakade smörgåsarna och här finns kollegerna.

 • 9 mars 2017 | Upphandling

  Interimtjänster

  0

  Rätt konsult på rätt plats, upphandlingsstöd för konsultuppdrag utifrån ditt specifika behov. Vi hjälper dig och din organisation då ni tillfälligt behöver stöd i en förändringsprocess eller i en hastigt uppkommen situation som behöver stabiliseras.

 • 9 februari 2017 | Upphandling

  Kvalitetssäkrad upphandling med erfarna upphandlingskonsulter

  0

  Swedavia äger, driver och utvecklar tio av landets flygplatser. Inköpsvolymerna stiger i takt med ökande investeringar. Därför har man tecknat ramavtal med flera specialister på upphandling. En av dem är AffärsConcept.

Fler nyheter

Interimtjänster

Upphandlingsstöd för konsultuppdrag utifrån ditt specifika behov.

Utredningar

Anlita oss om du behöver en utredning inom offentlig upphandling.

Hjälp oss förenkla din webbupplevelse

Ett mål med vår webbplats är att det ska vara enkelt för dig att hitta det du söker. Just nu arbetar vi med att förbättra bland annat detta och behöver din hjälp med att testa strukturen. Det hjälper oss att utforma struktur och navigation på bästa sätt.

Testet går ut på att du får ett antal uppgifter att lösa genom att klicka dig fram. Allt är webbaserat och tar cirka 10 minuter att genomföra.

Delta genom att öppna upp strukturtestet och följ instruktionerna på den sidan

Tack på förhand!

SKL Kommentus UC