Välkommen till SKL Kommentus Inköpscentral

Vi samordnar upphandlingar åt i huvudsak kommuner och landsting. Våra huvudområden är energi, IT, finansiella och administrativa tjänster, fordon och drivmedel samt varor och tjänster.

Vad är du ute efter?

Var med och påverka!

Just nu söker vi deltagare till flera avtalsgrupper i våra upphandlingar. Din sakkunskap hjälper oss att se till att upphandlingen stämmer överens med de behov som finns.    

Information om nya ramavtal

Så snart ett nytt avtal är tecknat så informerar vi om det via en telefonkonferens. Här har du som kund också möjlighet att ställa frågor om avtalet. Telefonkonferenserna har vi på måndagar mellan 13.00 - 14.00. 

Anmäl dig till en telefonkonferens

Senaste nytt

 • 18 maj 2016 | Upphandling

  Norrtälje ansluter sig till Stockholms Inköpscentral

  0

  Den 1 maj anslöt sig Norrtälje kommun till Stockholms Inköpscentral, STIC. Totalt är nu 10 av länets 26 kommuner med i vår regionala upphandlingsverksamhet. Det innebär att vi når 26 procent av länets drygt två miljoner invånare.

 • 10 maj 2016 | Ramavtal | Hållbarhet

  Sverige etta i Europa på biodrivmedel och tvåa i världen på laddbara bilar!

  0

  Sverige har avancerat till andra plats i världen vad gäller försäljningen av laddbara bilar. Första kvartalet i år avancerade Sverige från tredje plats till andra plats i världen på andelen laddbara elbilar (rena elbilar och laddhybrider).

 • 2 april 2016 | Arrangemang | Hållbarhet

  Stort intresse för kommande Hållbarhetsdagar

  0

  Hur blir våra affärer mer hållbara? - en viktig fråga som bygger på en god planering där uppföljningsarbetet ofta är det mest underskattade momentet. För hur bra än kraven på hållbarhet är i förfrågningsunderlag och ramavtal kommer graden av hållbarhet slutligen att avgöras i hur väl leverantörer och beställare följer upp de krav som ställts. Det är också temat för våra fyra SKL Kommentus-dagar i vår.

 • 1 april 2016 | Ramavtal

  Arkivforum bästa kunskapsutbytet för e-arkiv

  0

  Under Arkivforum var vi som vanligt på plats då konferensen är ett bra tillfälle att både ge och få nyttig kunskap om digital arkivering. Information som vi sedan kan använda till vårt befintliga ramavtal e-arkiv 2013 och den kommande upphandlingen e-arkiv 2016.

Fler nyheter

Frukoststeminarium 24 maj i Stockholm

Vi bjuder in till frukostseminarium på temat:
De nya upphandlingsdirektiven - vilka typer av bestämmelser påverkar dig som
upphandlare redan nu?

För att läsa mer och anmäla dig

Jobba hos oss

Vill du veta hur det är att arbeta med samordnad upphandling som upphandlingskonsult på nationell nivå? Vår medarbetare Frida Skårner berättar.

SKL Kommentus UC