Välkommen till SKL Kommentus Inköpscentral

Vi samordnar upphandlingar åt i huvudsak kommuner och landsting. Våra huvudområden är energi, IT, finansiella och administrativa tjänster, fordon och drivmedel samt varor och tjänster.

Vad är du ute efter?

Information om nya ramavtal

Så snart ett nytt avtal är tecknat så informerar vi om det via en telefonkonferens. Här har du som kund också möjlighet att ställa frågor om avtalet. Telefonkonferenserna har vi på måndagar mellan 13.00 - 14.00. 

Anmäl dig till en telefonkonferens

Senaste nytt

 • 14 juli 2016 | Ramavtal

  Beställ Volvo V70 Bi-Fuel Automat till specialpris på ramavtalet Fordon 2014-2

  0

  Volvo överraskar med förmånligt erbjudande till alla avropsberättigade på ramavtalet Fordon 2014-2. Erbjudandet gäller specialpris på gaskonverterade modellen V70 Bi-Fuel Automat för omgående leverans. Nytt pris blir 326 532 kronor netto inkl. moms mot ordinarie 355 722 kronor netto inkl. moms.

 • 30 juni 2016 | Ramavtal

  Nationellt ramavtal för juridiska tjänster

  2 kommentar

  SKL Kommentus Inköpscentral har för första gången upphandlat ett nationellt ramavtal för juridiska tjänster. Avtalet omfattar 12 olika rättsområden, tre geografiska områden och många kunniga advokater och jurister.

 • 21 juni 2016 | Ramavtal | Pressmeddelande

  Fem vinnare i första omgången på kommunala beläggningsarbeten

  0

  Kommuner behöver fortlöpande underhålla sina gator, cykelvägar och parkeringsplatser. Vatten är alla vägars och gators största fiende och på senare tid har problem med avvattning blivit allt mer aktuellt. Behoven av förebyggande åtgärder som förhindrar nedbrytningen av gator har fått en allt högre prioritet.

 • 30 maj 2016 | Arrangemang

  Höstens SKL Kommentusdagar – upphandling av ramavtal inom fastighet och teknik

  0

  Nu när sommaren gör sitt intåg tänker vi redan på hösten. Här pågår nämligen planeringen inför SKL Kommentusdagarna som äger rum på fyra olika orter under september och oktober. Vi kommer mötas för samtal om krav på och utveckling av upphandlingsarbetet inom de tekniska områdena.

Fler nyheter

Goda exempel på SKI:s ramavtal

I vårt arbete med ramavtalen ligger fokus på hur de kan komma till störst nytta. Därför blir vi alltid glada när de fungerar bra för alla inblandade parter. Nedan kan du ta del av några goda exempel.

SKL Kommentus UC