Frågor och svar tryckta blanketter

Här hittar du samtliga frågor och svar om våra tryckta blanketter.

Vanliga frågor

Var kan jag beställa receptblanketter för särskilda läkemedel?

Kontakta Strålfors kundservice på telefonnummer 0372 884 40 eller grafiskt.kundservice@stralfors.se

Vilka tryckta blanketter kan jag köpa hos er?

I vårt standardsortiment hittar du trycka blanketter inom flera verksamhetsområden. Vi har blanketter för alltifrån hälso- och sjukvård till skola och barnomsorg.

Säljer ni elektroniska blanketter?

Nej, vi har endast tryckta blanketter i vårt sortiment. Inera har e-blanketter fram till och med 31 december 2019 men då läggs den tjänsten ner. De korrigerar och uppdaterar endast blanketterna fram till i juni men sedan är det stopp. Inera nås på adress eblanketter@inera.se fram till i juni.

Hur tar jag reda på om vi har något avtal eller egen prislista hos er?

Kontakta kundservice på e-post: kundservice@sklkommentus.se eller ring 08 709 59 90 så hjälper de till att ta reda på det.

Om jag har synpunkter på en blanketts innehåll, vem kontaktar jag då?

Det går bra att lämna synpunkter till kundservice på tfn. 08-709 59 90 eller kundservice@sklkommentus.se. De ser då till att rätt person får informationen.

Hur lång är leveranstiden på lagerblanketter?

Lagerblanketter levereras senast inom fem arbetsdagar efter inkommen order.

Hur lång är leveranstiden på receptblanketter med streckkoder?

Tio arbetsdagar efter du godkänt vårt senaste korrektur.

Hur lång är leveranstiden på specialprodukter?

Specialprodukter levereras senast inom fem arbetsdagar efter inkommen order.

Hur lång är leveranstiden på kundspecifika blanketter?

Tio arbetsdagar efter du godkänt vårt senaste korrektur.

Hur beställer jag etiketter med streckkoder?

Vi behöver alltid ett skriftligt manus/underlag från dig. Du kan antingen fylla i beställningsunderlaget som finns på vår webbplats(PDF-dokument-dokument, 105 kB, nytt fönster), eller skicka in en sedan tidigare tryckt etikett om du har en sådan. Kontakta Susanne Söderholmen: susanne.soderholmen@sklkommentus.se, tfn. 08 709 59 74 om du har ytterligare frågor.

Hur beställer jag receptblanketter med streckkoder?

Vi behöver alltid ett skriftligt manus/underlag från dig. Du kan antingen fylla i beställningsunderlaget som finns på vår webbplats(PDF-dokument-dokument, 105 kB, nytt fönster), eller skicka in en sedan tidigare tryckt receptblankett om du har en sådan. Kontakta Susanne Söderholmen: susanne.soderholmen@sklkommentus.se, tfn. 08 709 59 74 om du har ytterligare frågor.

Kan ni ta fram tryckoriginal?

Ja, vi kan hjälpa till med det om vi får ett manus/underlag. Vi skickar sedan korrektur på vårt förslag till dig för godkännande. Du hittar mer information på vår sida om Vårt utbud av tryckta blanketter.

Kan jag detaljstudera innehållet i en blankett?

I webbutiken under varje blankett, finns det antingen en exempelfil i pdf-format eller en klickbar bild som du kan öppna och titta på.