Specialanpassa egna blanketter

SKL Kommentus trycker även upp blanketter efter specifika önskemål. Allt ifrån att ta fram en helt ny blankett till att förtrycka text eller koder på blankett i standardsortimentet. Har du behov av att specialanpassa egna blanketter är du varmt välkommen att kontakta oss.

Vi tar fram blanketter utifrån era behov

I webbutiken finns ett stort utbud av tryckta blanketter. Blanketter som används hos verksamheter i kommun, landsting och i privata bolag inom offentlig sektor samt statliga myndigheter och apotek. Trots vårt stora utbud av blanketter finns det behov av blanketter som vi inte har. För att tillgodose det behovet erbjuder vi våra kunder specialanpassade blanketter.

Vi hjälper dig att anpassa blanketten utifrån din organisations behov och förutsättningar. Vi konstruerar och tar fram nytt original av önskad blankett. Allt i samarbete med dig och helt utifrån dina önskemål.

Receptblanketter med förskrivarkod och arbetsplatskod

Enligt Läkemedelsverkets föreskrifter om förordnande och utlämnande av läkemedel och teknisk sprit krävs från och med den 1 oktober 2010 förskrivarkod på alla recept för att de ska få expedieras på apotek. Alla legitimerade förskrivare har en personlig förskrivarkod som består av sju siffror. För att en patient ska få del av läkemedelsförmånen måste recepten dessutom vara försedda med en arbetsplatskod.

Är du legitimerad förskrivare av recept och önskar receptblanketter med påtryck av dina koder samt kontaktuppgifter går det bra att beställa dem av oss.

Hur gör man en beställning?

Vill du beställa en helt ny blankett eller påtryck av text på en standardblankett skickar du dina önskemål och de uppgifter som ska tryckas till oss via e-post, post eller fax.

För recept och etiketter fyller du enklast i vårt beställningsformulär som du hittar på den här sidan. Du fyller i formuläret digitalt och skickar det antingen via e-post eller skriver ut det och sänder det till oss via post eller fax. Det går bra att skriva ner alla uppgifter i ett vanligt brev/e-post också. Ange alltid leveransadress och faktureringsuppgifter samt eventuell referens för fakturan. Produktionstiden är ca 10 arbetsdagar.

Beställningsunderlag för recept och etiketter med streckkoder

Vår kontaktperson för specialanpassade blanketter, Susanne Söderholmen, tar hand om din beställning. Det går även bra att kontakta Susanne om du har frågor kring beställningen.