Fokusdag Skolans digitalisering 10 mars

Arbetar du på Utbildningsförvaltningen eller är du beslutfattare inom skolvärlden? Då bör du redan nu markera den 10 mars i almanackan eller anmäl dig direkt nedan. Det är nämligen då vår fokusdag på temat "Skolans digitalisering" går av stapeln.

Som du säkert vet har regeringen beslutat att alla skolor ska ha likvärdig tillgång och användning av digitalisering i skolan senast 2022. Men vad betyder det för dig i praktiken? Är din organisation och digitala beredskap tillräckligt god? Hur ser man till att den digitala infrastrukturen kommer på plats? Hur löser man utmaningarna med identitets- och behörighetshantering? Vad kan man lära av goda exempel och hur leder man detta förändringsarbete?

För att du ska kunna få svaret på dessa frågor anordnar SKL Kommentus Inköpscentral en heldag där du får möjlighet att träffa politiker, experter i branschen, inspiratörer och inte minst många beslutsfattare som befinner sig i samma situation som du.

Med kunskapsutbyte i fokus

Ambitionen med denna fokusdag är att skapa en mötesplats kring den pågående digitaliseringen i skolan. Du får även med dig konkreta tips som du har nytta av i digitaliseringsarbetet!

Anmäl dig redan nu, mer information och en formell inbjudan kommer i början av nästa år.

När: 10 mars 2020, heldag med avslut ca kl. 17.00
Var: Fabriken, Textilgatan 31, Stockholm
Pris: Kostnadsfritt

Välkommen!

Anmälan