Rekryteringstjänster 2019

Denna upphandling ska resultera i ett nytt ramavtal för Rekryteringstjänster. Det färdiga ramavtalet beräknas vara klart under kvartal fyra 2020.

Detta avtal ska så småningom ersätta Rekryteringstjänster 2013, som löpt ut.

Dokumentation från dialogmötet Rekryteringstjänster – hur ser behoven och marknaden ut?

Vilka perspektiv och inriktningar bör vi ha med oss i upphandlingen för att säkerställa ett ramavtal som är intressant och relevant? Hur skapar vi värde för alla inblandade och mesta möjliga nytta för verksamhet och samhälle? Dessa och fler frågor diskuterades under dialogmötet den 4 juni 2019 i Stockholm. Dokumentation från dagen har vi samlat på denna sida, presentationer, filmer och dialogfrågorna för kunder och leverantörer.

Svara på dialogfrågor inför den nya upphandlingen

Vi vill gärna ha in fler svar på dialogfrågorna för kunder och leverantörer. Säkra att dina synpunkter kommer med genom att svara frågorna och skicka in till vår ansvariga upphandlare Anna Persson på anna.persson@sklkommentus.se. Vi behöver dina svar senast den 20 juni.

Gå med i vår avtalsgrupp

Du kan vara med att påverka upphandlingen genom att delta i vår avtalsgrupp. Om du inte har möjlighet att delta på plats i Stockholm går det bra att delta via Skype. Vill du vara med i gruppen anmäl dig här

Tidplan för upphandlingen

Förstudie pågår. Under förstudien kommer vi ha möten med avtalsgruppen där representanter från beställare deltar samt hålla individuella leverantörsmöten.

Vi räknar med att kunna annonsera upphandlingen Rekryteringstjänster 2019 under Q4 2019 med målsättningen att ha ramavtalet på plats i oktober 2020.

Om upphandlingen

  • Status: Planerad
  • Upphandlingsområde: HR och administrativa tjänster

Tipsa en vän

Kontaktperson

Anna Persson

Upphandlare, SKL Kommentus Inköpscentral
Tel:
08 709 59 06
Mobil:
072 746 88 25
Skicka e-post

Prenumerera på Avtalsnytt

Avtalsnytt ger dig alla nyheter om ramavtal via e-post. Fyll i din e-postadress nedan för att starta prenumerationen.

Avtalsgrupp

Anmäl dig till avtalsgruppen genom att fylla i och skicka in vårt formulär för intresseanmälan. Anmälan är öppen för avropsberättigade myndigheter/enheter.