Rekryteringstjänster

Denna upphandling ska resultera i ett nytt ramavtal för Rekryteringstjänster. Det färdiga ramavtalet beräknas vara klart under kvartal fyra 2020.

Detta avtal ska så småningom ersätta Rekryteringstjänster 2013, som löpt ut.

Inbjudan till dialogmöte och workshop den 4 juni, Rekryteringstjänster – hur ser behoven och marknaden ut?

Vilka perspektiv och inriktningar bör vi ha med oss i upphandlingen för att säkerställa ett ramavtal som är intressant och relevant? Hur skapar vi värde för alla inblandade och mesta möjliga nytta för verksamhet och samhälle?

Till dialogmötet söker vi representanter från både beställare och leverantörer som kan bidra med sina kunskaper och erfarenheter av rekryteringstjänster. För att få ett så bra underlag som möjligt till kommande upphandling ser vi gärna representanter från olika typer av verksamheter och olika delar av landet samt leverantörer som erbjuder helhetslösningar, är nischade inom olika branscher eller olika delar av en rekryteringsprocess.

Anmäl dig så snart som möjligt då vi endast har 40 platser. Om intresset är väldigt stort kommer vi att behöva göra ett urval som enligt vår bedömning ger det bästa underlaget till kommande upphandling.

Tid och plats: 4 juni kl 9.00-11.00. Vi finns tillgängliga för individuella möten mellan kl 11.00-12.00. Hotel C, Vasaplan 4, 111 20 Stockholm.

Vi serverar kaffe och smörgås från kl 8.30.

Skicka din intresseanmälan till Anna Persson på anna.persson@sklkommentus.se

Gå med i vår avtalsgrupp

Du kan vara med att påverka upphandlingen genom att delta i vår avtalsgrupp. Om du inte har möjlighet att delta på plats i Stockholm går det bra att delta via Skype. Vill du vara med i gruppen anmäl dig här

Tidplan för upphandlingen

Förstudie pågår. Under förstudien kommer vi ha möten med avtalsgruppen där representanter från beställare deltar samt hålla individuella leverantörsmöten.

Vi räknar med att kunna annonsera upphandlingen Rekryteringstjänster 2019 under Q4 2019 med målsättningen att ha ramavtalet på plats i oktober 2020.

Om upphandlingen

  • Status: Planerad
  • Upphandlingsområde: HR och administrativa tjänster

Tipsa en vän

Kontaktperson

Anna Persson

Upphandlare, SKL Kommentus Inköpscentral
Tel:
08 709 59 06
Mobil:
072 746 88 25
Skicka e-post

Prenumerera på Avtalsnytt

Avtalsnytt ger dig alla nyheter om ramavtal via e-post. Fyll i din e-postadress nedan för att starta prenumerationen.

Avtalsgrupp

Anmäl dig till avtalsgruppen genom att fylla i och skicka in vårt formulär för intresseanmälan. Anmälan är öppen för avropsberättigade myndigheter/enheter.

SKL Kommentus UC