Musikinstrument 2019

Detta är en helt ny upphandling som ska underlätta för kommuner att köpa in musikinstrument till skolor, musikutbildningar och annan musikalisk verksamhet. Upphandlingen kan även komma att omfatta reparation, service och hyra av musikinstrument.

Bild på trumma och gitarr

Det finns inget befintligt avtal för musikinstrument utan den planerade upphandlingen kommer att resultera i ett nytt avtal för området.

Musikinstrument 2019

Upphandlingen Musikinstrument 2019 ska omfatta inköp av olika slags musikinstrument för kommunala skolor, kulturskolor, musikutbildningar och övrig musikalisk verksamhet i kommuner. Den kan även komma att omfatta kringliggande tjänster som reparation, service och hyra av musikinstrument.

Vi planerar att påbörja en förstudie under våren 2019, där vi kommer att inhämta information, kartlägga behov och ta reda på hur marknaden ser ut. Under förstudien kommer vi även att ta reda på om ett dynamiskt inköpssystem (DIS) lämpar sig för denna upphandling.

Varför upphandlar vi Musikinstrument 2019?

Vi har märkt av en ökad efterfrågan hos våra kunder av ett nationellt avtal för att underlätta inköp av musikinstrument.

Tidplan för upphandlingen

Annonseringen är nu avslutad. Preliminär avtalsstart är försenad och planeras till Q1 2021.

Om upphandlingen

  • Status: Pågående
  • Upphandlingsområde: Utbildning och lärande

Tipsa en vän

Kontaktperson

Karen Arista

Karen Arista Lindqvist

Affärsrådgivare, AffärsConcept
Tel:
08 709 55 52
Mobil:
072 999 24 27
Skicka e-post

I filmen ovan besvaras några av de vanligaste frågorna som kommit in inför anbudslämnandet.  

Så lämnar du anbud i upphandlingen Musikinstrument 2019

I ovanstående film förklarar vi hur du som är leverantör och vill lämna anbud i upphandlingen Musikinstrument 2019 går tillväga. I kronologisk ordning går vi igenom och visar de olika avsnitten i upphandlingsverktyget TendSign. Om det bara är en specifik del du vill se hittar du tidskoderna angivna inom parentes nedan. Du kan också klicka på länkarna för att komma direkt till avsnittet på Youtube. 

Avtalsnytt

Prenumerera på ramavtalsnyheter inom området Utbildning- och lärande. Du får nyheter och information via e-post.