Finansiell fordonsleasing 2020

Finansiell fordonsleasing 2020 är en finansiell lösning utan tilläggstjänster och ett komplement till våra övriga ramavtal för fordon. Oavsett vilket fordonsavtal du använder är det möjligt att avropa från Finansiell fordonsleasing 2020.

Kommande ramavtal ska ersätta den befintliga avtalet Finansiell fordonsleasing 2017.

Om upphandlingen Finansiell fordonsleasing 2020

Upphandlingen gäller finansiell fordonsleasing utan några tilläggstjänster. En leasingtjänst där leverantören (banken) löpande anskaffar fordon enligt önskemål om modell och varumärke från beställaren. Leverantören står som ägare och hyr ut bilen/bilarna till beställaren, som varje månad betalar en leasingavgift.

Varför upphandlar vi finansiell fordonsleasing?

Målsättningen är att erbjuda kunderna en så enkel och effektiv finansieringslösning som möjligt med erfarna och etablerade leverantörer.

Gå med i vår referensgrupp

Ni som är intresserade av att använda kommande avtal får gärna vara med i vår referensgrupp. Syftet är att stämma av planerat upplägg och avgränsningar i upphandlingen. Genom att delta i referensgruppen har ni möjlighet att påverka utformningen av upphandling och kommande ramavtal. Anmäl dig här!

Tidplan för upphandlingen

Vi beräknar annonsera upphandlingen under första kvartalet 2021. Vår målsättning är att ha ett färdigt ramavtal senare under våren.

Om upphandlingen

  • Status: Planerad
  • Upphandlingsområde: Fordon

Tipsa en vän

Kontaktperson

Ebba Melchior

Upphandlare, SKL Kommentus Inköpscentral
Tel:
031 701 66 90
Mobil:
072 999 24 18
Skicka e-post

Referensgrupp

Anmäl dig till referensgruppen genom att fylla i och skicka in vårt formulär för intresseanmälan. Anmälan är öppen för avropsberättigade myndigheter/enheter.

Avtalsnytt

Prenumerera på ramavtalsnyheter inom Fordon. Du får nyheter och information via e-post.