Belöningsleksaker 2019

Kommuner och regioner har många verksamheter som vill erbjuda barn små belöningsleksaker i form av plastfigurer, klistermärken och liknande, till exempel efter ett besök hos doktorn eller tandläkaren. Även specialpedagoger har nytta av dessa saker i sin verksamhet.

Om upphandlingen Belöningsleksaker 2019

Upphandlingens syfte är att ta fram ett ramavtal där upphandlande myndigheter kan avropa från ett brett utbud av belöningsleksaker. Avtalet ska även ge möjlighet att enkelt lokalisera och avropa belöningsleksaker som uppfyller högre miljökrav.

Upphandlingen omfattas av belöningsleksaker med pris mellan >0 kr – 100 kr inom produktområdena Leksaker, Pyssla och läsa, Lärande och pedagogik samt Belöningsleksaker för barn 0-3 år.

Upphandlingen omfattas inte av dyrare lekmaterial riktade mot skola och förskola. Dessa finns redan i vårt ramavtal för lekmaterial.

Syftet med belöningsleksaker är att hjälpa barnet processa exempelvis en undersökning hos tandläkaren eller sjukvården som barnet kan ha upplevt som otäck eller jobbig. Barnet processar besöket genom att till exempel visa upp sin belöningsleksak på förskolan eller i skolan eller prata om besöket hos tandläkaren. Belöningsleksaken blir en del av bearbetningen.

Tidplan för upphandlingen

Upphandlingen är nu annonserad, se annons här. Vi räknar med att ha ett avtal på plats under Q2 2020.

Om upphandlingen

  • Sista anbudsdag: 2020-03-12
  • Status: Pågående
  • Upphandlingsområde: Utbildning och lärande

Tipsa en vän

Kontaktperson

Johan Stenberg

Upphandlare, SKL Kommentus Inköpscentral
Mobil:
0729-97 20 95
Skicka e-post

Avtalsnytt

Prenumerera på ramavtalsnyheter inom området Utbildning- och lärande. Du får nyheter och information via e-post.