Belöningsleksaker 2019

Kommuner och regioner har många verksamheter som vill erbjuda barn små belöningsleksaker i form av plastfigurer, klistermärken och liknande, till exempel efter ett besök hos doktorn eller tandläkaren. Även specialpedagoger har nytta av dessa saker i sin verksamhet.

Om upphandlingen Belöningsleksaker 2019

Upphandlingens syfte är att ta fram ett ramavtal där upphandlande myndigheter kan avropa från ett brett utbud av belöningsleksaker. Avtalet ska även ge möjlighet att enkelt lokalisera och avropa belöningsleksaker som uppfyller kraven enligt ”Giftfri förskola”.

Den exakta omfattningen av upphandlingen avgörs under förstudien. En möjlig uppdelning är giftfria leksaker, pappers- och plastleksaker. Upphandlingen kan delas in i geografiska områden Syd, Mitt och Norr, eller möjligen fler områden för att även nå mindre leverantörer som verkar regionalt.

Upphandlingen av belöningsleksaker är helt ny. Har du kunskaper och erfarenheter inom belöningsleksaker, hållbarhet eller upphandling? Eller delar du ut belöningsleksaker i vården, tandvården eller skola? Besvara vår enkät och anmäl dig till avtalsgruppen!

Tyck till i enkäten om belöningsleksaker

Enkäten består av fem frågor och tar inte lång tid att besvara. Men dina svar bidrar med värdefull information om vilka behov som finns, vad du tycker om utbud och varianter av belöningsleksaker, hållbarhetsfrågor m.m. Länk till enkäten

Bidra med din kompetens i referensgruppen

Vi söker deltagare från olika verksamheter (vård, tandvård, skola mm) som har erfarenhet av upphandling, hållbarhet eller delar ut belöningsleksaker till barn och som kan bidra med idéer och synpunkter till upphandlingen. Referensgrupp planeras under våren 2019 genom fysiska möten och på skype. Anmäl dig här.

Tidplan för upphandlingen

Målsättningen är att upphandlingen annonseras under Q4 och att ett avtal är på plats Q1 2020.

Om upphandlingen

  • Status: Planerad
  • Upphandlingsområde: Utbildning och lärande

Tipsa en vän

Kontaktperson

Johan Stenberg

Upphandlare, SKL Kommentus Inköpscentral
Mobil:
0729-97 20 95
Skicka e-post

Referensgrupp

Anmäl dig till referensgruppen genom att fylla i och skicka in vårt formulär för intresseanmälan. Anmälan är öppen för avropsberättigade myndigheter/enheter.

Avtalsnytt

Prenumerera på ramavtalsnyheter inom området Utbildning- och lärande. Du får nyheter och information via e-post.