Arbetsplatser och elevdatorer 2019

Kommuner, regioner och deras bolag har ett stort behov av att kunna avropa datorer, surfplattor och andra digitala arbetsredskap till sina arbetsplatser. Även allt fler elever använder datorer och surfplattor som en naturlig del i sin utbildning. Syftet med upphandlingen är att tillgodose avropande myndigheters behov av digitala arbetsredskap till kontoret eller skolan.

Kommande avtal ska så småningom ersätta nuvarande avtal Arbetsplatser och elevdatorer 2015. Befintligt avtal kommer att förlängas för att säkerställa att avtalslöshet inom området undviks.

Arbetsplatser och elevdatorer 2019

Fokus i den nya upphandlingen ligger på hög användbarhet och enkelhet i avropsförfarandet. Oavsett vilka tekniska krav din organisation har på sina produkter ska ni kunna tillgodose dessa via ett avrop. Avropet ska vara lätt att genomföra, spara tid och resultera i att du får det du behöver. Det ska också bli enklare att ställa miljökrav.

Var med i vår avtalsgrupp

Har du bra koll på konfigurationer och tekniska specifikationer? Eller har du erfarenhet av att avropa datorer åt kräsna användare som ville ha sin surfplatta igår? Gå med i vår avtalsgrupp och hjälp oss att utforma det vassaste nationella ramavtalet inom området! Anmäl dig här.

Tidplan för upphandlingen

Annonsering planeras till Q2 2019. Det färdiga avtalet beräknas vara klart för avrop under Q3 2019.

Om upphandlingen

  • Status: Planerad
  • Upphandlingsområde: IT-produkter och tjänster

Tipsa en vän

Kontaktperson

Magnus Wallbert

Upphandlare, SKL Kommentus Inköpscentral
Tel:
08 709 59 66
Skicka e-post

Avtalsnytt

Prenumerera på ramavtalsnyheter inom IT och digitalisering dess produkter och tjänster. Du får nyheter och information via e-post.

Avtalsgrupp

Anmäl dig till avtalsgruppen genom att fylla i och skicka in vårt formulär för intresseanmälan. Anmälan är öppen för avropsberättigade myndigheter/enheter.

SKL Kommentus UC