Upphandlingsansvarig – du ser till att ramavtalet kan användas

Alla svenska kommuner, regioner och kommunala bolag kan bli kund hos oss och använda våra ramavtal. Du som är upphandlingsansvarig i din organisation ser till att ni kan använda avtalen. Här berättar vi hur det går till.

Betala serviceavgiften

Vill du handla på ramavtalen betalar du vår årliga serviceavgift på 1 000 kronor. Serviceavgiften gör din organisation avropsberättigad på de avtal som vi tar fram under det kommande året.

Gör avropsanmälan

Som upphandlingsansvarig gör du avropsanmälan på de ramavtal som din organisation är intresserad av. Saknas avropsanmälan går det inte att använda avtalet.

Logga in på Mina sidor

Som upphandlingsansvarig får du inloggningsuppgifter till Mina sidor som är ditt användarkonto på vår webbplats. Du loggar in på webbplatsens startsida. På Mina sidor gör du avropsanmälningar samt har koll på vilka ramavtal din verksamhet är avropsberättigade på.

Administrera konton på Mina sidor

Vill du att fler än du ska kunna göra avropsanmälan kan du själv lägga upp och administrera konton för dessa personer på Mina sidor.

Fråga om Mina sidor eller få inloggningsuppgifter

Är du ny upphandlingsansvarig och inte vet om din verksamhet finns registrerad eller behöver få inloggningsuppgifter till Mina sidor, mejla till ski-kundsupport@sklkommentus.se.