Så kan du bli ramavtalsleverantör

Är ditt företag intresserat av att leverera varor och tjänster till Sveriges kommuner, regioner och kommunala bolag? Börja då bevaka våra upphandlingar och lämna anbud.

Överlämna papper ramavtalsleverantör

Bli ramavtalsleverantör - steg för steg

Första steget mot att bli ramavtalsleverantör är att hålla ett öga på upphandlingarna vi gör. När du hittar en upphandling som passar din verksamhet lämnar du anbud när den annonseras.

Logga in och lämna anbud elektroniskt

Anbud ska alltid lämnas elektroniskt. Därför måste du först logga in i upphandlingsverktyget TendSign för att kunna hämta förfrågningsunderlaget.

Ta del av annonsen

Från TendSign går du vidare till annonsen i Visma Opic. Där finns information om upphandlingen och kraven som ställs på dig som eventuell leverantör. Vi lägger även upp annonslänken på vår upphandlingssida med samtliga planerade och pågående upphandlingar.

Kontrollera anbudstiden

När du vill lämna anbud är det viktigt att hålla anbudstiden. Sista anbudsdag anges i Opic samt på vår upphandlingssida.

Besvara alla frågor och var uppdaterad

Var noga med att besvara samtliga frågor i förfrågningsunderlaget. Se även till att din övriga dokumentation är aktuell och läs igenom anbudet innan du skickar in det.

Kommentarer (2)

Ted

1. Skrivet den 8 februari 2019 kl. 14.04

Hej,
tack för din fråga och intresse.
Jag ber att en av våra kategoriansvariga kontaktar dig.

Med vänlig hälsning,
Ted

Anders Lundin

2. Skrivet den 7 februari 2019 kl. 14.19

Hej

Anders Lundin heter jag och arbetar med avtal inom offentlig upphandling på GPBM Nordic AB i Mölndal. Vi arbetar med batterier och brandsäkerhet under varumärkena GP Batteries och Housegard.
Så min fråga till er är om det finns några upphandlingar inom SKL den närmsta tiden gällande batterier och brandskyddsprodukter ?

Kontakta mig gärna via mail, eller ring 0733656011

Ser framemot en kontakt från er

Med Vänlig hälsning

Anders Lundin

Skriv en kommentar