Leverantör – du levererar produkter och tjänster på ramavtalet

Stora som små företag kan bli leverantörer på våra ramavtal och få offentlig sektor som kund. Som ramavtalsleverantör når du ut till alla Sveriges 290 kommuner, 21 regioner och kommunala bolag.

Svetsare För leverantörer

Vi upphandlar årligen för upp till 7 miljarder kronor. Upphandlingarna som rör allt från entrémattor, fordon, barnvaccin, bemanningstjänster, programvaror, lekmaterial till bostadshus blir färdiga ramavtal för våra kunder.

Upphandlingarna är på nationell nivå men ofta indelade i olika geografiska distrikt. Det ger även dig som mindre företag möjlighet att konkurrera om affärerna.

Håll dig uppdaterad om våra upphandlingar

Förutom våra befintliga ramavtal utökar vi löpande vårt utbud med nya upphandlingar. Upphandlingarna omfattar ett brett spektra av produkter och tjänster som du kan lämna anbud på.

Kommentarer (4)

Caroline Tottie

1. Skrivet den 29 november 2018 kl. 15.33

Hej Christian, upphandlingen är redan annonserad och tilldelad, vilket innebär att inom denna avtalsperiod är det inte möjligt att teckna ytterligare kontrakt. Önskar du vidare information ber vi att du kontaktar oss per mail.

Christian Sahl

2. Skrivet den 16 november 2018 kl. 22.18

Vill bli leverantör av arbetskläder och skor. Nyköping med omnejd

Ted Stalte

3. Skrivet den 15 augusti 2018 kl. 10.45

Hej Thomas,

ursäkta mycket sent svar på detta! Kul att du är intresserad av våra upphandlingar!

Vi har ett ramavtal som heter Beläggningsarbeten - där ingår dessa produkter/tjänster.
Mer information om status finns här: https://www.sklkommentus.se/upphandling-och-ramavtal/vara-ramavtal-och-upphandlingar/ramavtal-och-avtalskategorier/bostad-och-entreprenad/belaggningsarbeten/

För mer ingående frågor så kontakta Sara Baggström (sara.baggstrom@sklkommentus.se), som är kategoriansvarig inom Bostad och Entreprenad. Hon kan detta område bäst.

Givetvis kan du även höra av dig till mig för övergripande frågor. Ted.stalte@sklkommentus.se alt 0722545913

Bästa hälsningar,
Ted Stalte

Thomas Utegård

4. Skrivet den 14 maj 2018 kl. 09.26

Är intresserad av upphandlingar inom produkter för asfaltlagning, spricklagning i vägar och justering av brunnsbetäckningar.

Skriv en kommentar