Sökresultat

190 träffar på ”allt” av typen Nyheter

Sortera efter: Relevans Datum Titel

 • SKL Kommentus Nyhet

  Frukostseminarier - uppskattad mötesplats för upphandlare

  Får man svara på frågor om en upphandling i telefon? Den och många andra frågor besvarades vid vårens sista frukostseminarium ”Dialog” hos AffärsConcept i Stockholm den 23 maj. Frukostseminarierna är välbesökta mötesplatser för alla sorters upphandlande myndigheter. Här serveras kunskaper lika färska som de nybakade smörgåsarna och här finns kollegerna.

  Publicerad: 2017-06-07 Hem // Utbildningar och seminarier // Seminarier // Frukostseminarier - uppskattad mötesplats för upphandlare
 • SKL Kommentus Nyhet

  Inköpscentralen säkrar vaccin till landets regioner

  I somras fick SKL Kommentus Inköpscentral uppdraget att upphandla upp till 210 000 extra doser influensavaccin till följd av coronapandemin. Nu är upphandlingen klar, och Inköpscentralen har säkrat 180 000 doser till landets samtliga regioner.

  Publicerad: 2020-10-13 | Senaste ändringen:2020-10-20 Hem // Aktuellt // Inköpscentralen säkrar vaccin till landets regioner
 • SKL Kommentus Nyhet

  Vi söker bekräftelse på att larmkedjan fungerar

  Tunstall har idag gått ut med ett pressmeddelande om att trygghetslarmskedjan åter fungerar som vanligt. Vi söker nu bekräftelse på att larmkedjan fungerar och för därför samtal med de kommuner vi varit i kontakt med.

  Publicerad: 2020-10-16 Hem // Aktuellt // Vi söker bekräftelse på att larmkedjan fungerar
 • SKL Kommentus Nyhet

  Störningar i leverantören Tunstalls tjänster

  Många av våra kunder upplever just nu störningar i leverantören Tunstalls tjänster på ramavtalet Trygghetslarm och larmmottagning 2015. Det gäller både för larmmottagningen och i Tunstalls kundsupport.

  Publicerad: 2020-10-15 Hem // Aktuellt // Störningar i leverantören Tunstalls tjänster
 • SKL Kommentus Nyhet

  Nyanställd upphandlare mitt i en pandemi

  Mitt i sommaren och mitt i en pågående pandemi började Helena Sävefjärd på sitt nya jobb på SKL Kommentus Inköpscentral. I sin nya roll ska hon genomföra upphandlingar inom avtalskategorierna Kontor och förbrukning samt Fordon. Helena kallar sig själv för upphandlingsnörd och kommer närmast från Alingsås kommun.

  Publicerad: 2020-09-01 Hem // Aktuellt // Nyanställd upphandlare mitt i en pandemi
 • SKL Kommentus Nyhet

  Proffsig webbutbildning med hög kvalitet

  När webbutbildningar håller lika hög kvalitet som en utbildning på plats finns det inga hinder att utbilda sig digitalt, jag ser många fördelar säger Linda Nyström rehabiliteringssamordnare på Säffle kommun som nyligen gått vår webbutbildning AB HR.

  Publicerad: 2020-06-12 Hem // Aktuellt // Proffsig webbutbildning med hög kvalitet
 • SKL Kommentus Nyhet

  Högt tryck i webbutiken

  Webbutiken med bristvaror har varit öppen i en vecka. Under den är perioden har det varit många som lagt beställningar.

  Publicerad: 2020-06-04 Hem // Aktuellt // Högt tryck i webbutiken
 • SKL Kommentus Nyhet

  Webbutiken för bristvaror är nu öppen

  De bristvaror som SKL Kommentus Inköpscentral har upphandlat har nu inkommit i tillräckligt stor mängd för att de ska kunna börja säljas. Alla Sveriges kommuner kan köpa varorna genom en särskilt upprättad webbutik som administreras av OneMed.

  Publicerad: 2020-05-27 Hem // Aktuellt // Webbutiken för bristvaror är nu öppen
 • SKL Kommentus Nyhet

  Efterlängtad dom på temat golvpriser

  Den 8 maj meddelade Högsta förvaltningsdomstolen en dom som ger upphandlande myndigheter en viss rätt att ställa krav på hur anbudsgivare får lämna priser. Domen är ett viktigt förtydligande om att det inte alltid är förbjudet att begränsa hur anbudsgivarna får utforma sin prissättning.

  Vi är stolta över att, genom Sara-Li Olovsson (bolagsjurist SKL Kommentus) med kollegor, ha stöttat Vallentuna kommun i överklagandet till Högsta förvaltningsdomstolen gällande en upphandling av ramavtal för asfaltsbeläggningar m.m.

  Publicerad: 2020-05-11 Hem // Aktuellt // Efterlängtad dom på temat golvpriser
 • SKL Kommentus Nyhet

  Information om avtal för inköp av bristvaror under coronapandemin

  Den 16 april skrev SKL Kommentus Inköpscentral ett avtal med distributören OneMed för att underlätta för kommuner att köpa skyddsutrustning och desinfektionsmedel under coronapandemin.

  Publicerad: 2020-04-23 Hem // Aktuellt // Information om avtal för inköp av bristvaror under coronapandemin

Gå till sida: 1 (denna sida) , 2 , 3 , 4 , 5 , 6 , 7 , , 19 Nästa