Sökresultat

4424 träffar på ”allt” av typen Alla typer

Sortera efter: Relevans Datum Titel

 • AffärsConcept

  Upphandlingskonsulttjänster

  Vi hjälper dig med alla typer av upphandlingar och i alla skeden av en upphandling. Du kan få stöd med att ta fram komplett upphandlingsdokumentation eller delar av den, att sätta en affärs- och upphandlingsstrategi, få hjälp med en överprövning, påbörja en avtalsuppföljning och mycket mer.

  Publicerad: 2018-04-12 Hem // Upphandling, ramavtal och konsult // Upphandlingskonsulttjänster
 • AffärsConcept

  Samhällsbyggnad

  Inom området för entreprenad, fastigheter och samhällsbyggnad krävs hög kompetens för att lägga pengarna på rätt saker och skapa långsiktig effektivitet. Våra affärsrådgivare är specialister på branschens alla utmaningar som till exempel entreprenadupphandling.

  Publicerad: 2020-08-26 Hem // Affärsrådgivning upphandling // Samhällsbyggnad
 • AffärsConcept

  Styrning och analys

  För att lyckas med effektiv försörjning av varor och tjänster är det viktigt med väl underbyggda beslut, kontinuitet och ett stort fokus på verksamhetens övergripande mål och behov. Våra specialister hjälper er att hitta pusselbitarna i er verksamhet som tillsammans skapar en effektiv försörjningsprocess som möter hela verksamhetens mål.

  Publicerad: 2020-08-26 Hem // Affärsrådgivning upphandling // Styrning och analys
 • AffärsConcept

  Utbildning

  Kontinuerlig kompetensutveckling är viktigt för varje inköpsorganisation och alla medarbetare som arbetar där. AffärsConcept erbjuder därför kvalitativa grund- och fördjupningsutbildningar inom offentlig upphandling och andra närliggande områden.

  Publicerad: 2020-08-26 Hem // Affärsrådgivning upphandling // Utbildning
 • AffärsConcept

  Medarbetare

  Publicerad: 2018-11-16 Hem // Affärsrådgivning upphandling // Medarbetare
 • SKL Kommentus

  Så fungerar STIC

  Stockholms Inköpscentral bygger på samarbete och samverkan. Förutom de deltagande kommunerna som är organiserade i en arbetsgrupp för strategiska frågor, ingår också en sammankallande regionchef och en styrgrupp. Löpande tillsätts avtalsgrupper vid upphandlingsprocessen.

  Publicerad: 2016-03-08 | Senaste ändringen:2020-10-06 Hem // STIC // Så fungerar STIC
 • SKL Kommentus

  Frågor och svar HR- och chefsstöd

  Publicerad: 2018-04-24 Hem // HR- och chefsstöd // Frågor och svar HR- och chefsstöd
 • SKL Kommentus

  HR- & chefsguiden

  Strategiskt verktyg som ger dig stöd i din roll som verksamhetsnära HR och chef. HR- & chefsguiden ger dig kvalitetssäkrad informationen inom arbetsrätt, lagar, kollektivavtal, cirkulär, personal- och lönefrågor

  Publicerad: 2017-11-22 | Senaste ändringen:2020-11-03 Hem // HR- och chefsstöd // HR- & chefsguiden
 • SKL Kommentus

  Lönelänken 3.0 - marknadens vassaste löneanalysverktyg

  I samarbete med Sveriges Kommuner och Regioner (SKR), har en helt nyutvecklad produkt nått marknaden. Lönelänken 3.0 är ett högkvalitativt, användarvänligt verktyg som ger dig ett effektivt stöd i arbetet med löneanalys, framtida lönestruktur och prognostisering.

  Publicerad: 2017-10-25 | Senaste ändringen:2020-10-22 Hem // HR- och chefsstöd // Lönelänken 3.0 - marknadens vassaste löneanalysverktyg
 • SKL Kommentus

  Specialprodukter

  Specialprodukter är produkter som inte ingår i vårt standardsortiment av tryckta blanketter. Vi erbjuder specialprodukter inom i huvudsak tre områden: arkivmaterial och hälso- och sjukvård samt tandvård. Du kan köpa produkter som aktomslag, arkivpapper, förbrukningsjournaler, matkuponger, medicinlistor och mycket annat.

  Publicerad: 2014-05-19 Hem // Webbutik // Specialprodukter

Gå till sida: 1 (denna sida) , 2 , 3 , 4 , 5 , 6 , 7 , , 443 Nästa