Sökresultat

1326 träffar på ”allt” av typen Alla typer inom SKL Kommentus

Sortera efter: Relevans Datum Titel

 • SKL Kommentus

  Kommentusbloggen

  Kommentusbloggen I bloggen skriver olika medarbetare och gästskribenter om aktuella områden inom alltifrån upphandling till HR. Blogg där alla som arbetar inom koncernen SKL Kommentus har möjlighet att blogga

  Publicerad: 2014-03-28 | Senaste ändringen:2019-02-06 Hem // Aktuellt // Bloggar // Kommentusbloggen
 • SKL Kommentus

  Koncernledning

  tar du SKL Kommentus koncernledning och deras kontaktuppgifter. Du kan även hitta medarbetare i andra delar av koncernen. Du väljer vad du vill se genom att klicka i det du är intresserad av.

  Publicerad: 2020-10-16 Hem // Om oss // Medarbetare // Koncernledning
 • SKL Kommentus

  Medarbetare HRC

  Här hittar du SKL Kommentus HR- och chefsstöds medarbetare och deras kontaktuppgifter. Du kan även hitta medarbetare i andra delar av koncernen. Du väljer vad du vill se genom att klicka i det du är intresserad av.

  Publicerad: 2020-10-16 Hem // Om oss // Medarbetare // Medarbetare HRC
 • SKL Kommentus

  Medarbetare Kommentus

  Här hittar du SKL Kommentus Kommentus medarbetare (styr och stöd funtkionerna) och deras kontaktuppgifter. Du kan även hitta medarbetare i andra delar av koncernen. Du väljer vad du vill se genom att klicka i det du är intresserad av.

  Publicerad: 2020-10-16 Hem // Om oss // Medarbetare // Medarbetare Kommentus
 • SKL Kommentus

  Fakturaadresser

  Vi tar emot våra leverantörsfakturor elektroniskt. Genom det får vi en effektivare och säkrare process, både för er som leverantör och för oss som kund. Det är enbart fakturor och eventuella fakturabilagor som ska skickas till vår elektroniska faktureringsadresser. Övriga försändelser skickas till vår postadress.

  Publicerad: 2016-11-17 | Senaste ändringen:2020-12-18 Hem // Om oss // Kontakta oss // Fakturaadresser
 • SKL Kommentus

  Sociala krav i SKL Kommentus Inköpscentrals ramavtal

  Vi tar ansvar för att främja en hållbar utveckling och vill verka för att de varor och tjänster som våra kunder köper är producerade under hållbara och ansvarsfulla förhållanden. I våra ramavtalsvillkor refererar vi, när det är behövligt, till bland annat ILO:s åtta kärnkonventioner och FN:s barnkonvention, samt ställer krav på att leverantören ska ha processer och rutiner på plats för att säkerställa socialt ansvarsfulla leveranskedjor.

  Publicerad: 2016-03-30 | Senaste ändringen:2021-01-29 Hem // Om oss // Vi tar ansvar för hållbarhet // Sociala krav i SKL Kommentus Inköpscentrals ramavtal
 • SKL Kommentus

  KemKollen

  Kemiska ämnen finns överallt omkring oss - i produkter som elektronik, inredning, textilier, leksaker, idrottsmateriel och köksartiklar. Kemikalier kan läcka ut från varor och att hamna i luften, på huden eller i damm. Kemikalier behöver inte vara farliga, men det finns en rad ämnen med obehagliga egenskaper som kan skada miljön och människors hälsa, och dessutom medföra stora samhällskostnader.

  Publicerad: 2020-04-09 | Senaste ändringen:2020-12-16 Hem // Om oss // Vi tar ansvar för hållbarhet // KemKollen
 • SKL Kommentus

  Så arbetar vi med LOU

  När SKL Kommentus Inköpscentral genomför ramavtalsupphandlingar och inrättar dynamiska inköpssystem följer vi upphandlingslagstiftningen, i första hand lagen om offentlig upphandling (LOU). I sina uppdrag tillämpar AffärsConcept även lagen om upphandling inom försörjningssektorerna (LUF) och lagen om upphandling av koncessioner (LUK).

  Publicerad: 2018-04-24 | Senaste ändringen:2020-06-25 Hem // Om oss // Juridik och upphandling // Så arbetar vi med LOU
 • SKL Kommentus

  Tillämpning av SKIs ramavtal – vem får köpa från ramavtalen och när och vad?

  Vi får många frågor kring när våra ramavtal måste eller kan användas. Nedan har vi samlat de vanligaste. Vi har även lagt in en ordlista nedan, för att försöka reda ut de olika begrepp som förekommer i våra upphandlingar och dokument. Vårt första tips är att ramavtalet brukar ge svar på hur, när, av vem och för vad ramavtalet får användas.

  Publicerad: 2019-09-11 | Senaste ändringen:2020-06-25 Hem // Om oss // Juridik och upphandling // Tillämpning av SKIs ramavtal – vem får köpa från ramavtalen och när och vad?
 • SKL Kommentus

  Så redovisar du statistik

  Du kan rapportera in statistik via Excel eller manuellt direkt på redovisningens webbsida. Här får du information om hur du praktiskt går tillväga när du ska redovisa er statistik.

  Publicerad: 2018-06-29 Hem // Mina sidor // Formulär för administrativ ersättning // Så redovisar du statistik

Gå till sida: 1 (denna sida) , 2 , 3 , 4 , 5 , 6 , 7 , , 133 Nästa