Sökresultat

73 träffar på ”allt” av typen Alla typer inom AffärsConcept

Sortera efter: Relevans Datum Titel

 • AffärsConcept

  Interimtjänster

  Rätt kompetens på rätt plats, upphandlingsstöd för konsultuppdrag utifrån ditt specifika behov. När din organisation snabbt måste hantera en situation av extraordinär karaktär och när de resurser som finns tillgängliga i organisationen inte räcker till – då passar en interimkonsult.

  Publicerad: 2017-03-07 | Senaste ändringen:2018-04-24 Hem // Konsulttjänster upphandling // Upphandling // Interimtjänster
 • AffärsConcept

  Områden vi upphandlar inom

  AffärsConcept har lång erfarenhet av att att genomföra upphandlingar inom de flesta områden samt ta ett strategiskt grepp både innan och efter upphandlingen. Nedan kan du se några av de upphandlingsområden som vi är specialiserade inom.

  Publicerad: 2019-12-20 Hem // Konsulttjänster upphandling // Upphandling // Områden vi upphandlar inom
 • AffärsConcept

  Affärsrådgivning och timbank

  Lätt att köpa - lätt att använda!
  Behöver du kvalificerad rådgivning och stöd i upphandlingsfrågor? Vi kan hjälpa dig med förstudie, utvärdering av anbud, avtalsuppföljning med mera.

  Publicerad: 2014-04-07 | Senaste ändringen:2018-04-24 Hem // Konsulttjänster upphandling // Upphandling // Affärsrådgivning och timbank
 • AffärsConcept

  Våra kunder

  Vi verkar inom offentlig sektor och jobbar både på upphandlat avtal och med kunder som köper våra tjänster via direktupphandling. Här följer vi givetvis upphandlingslagstiftningen. Vi verkar inom hela landet och har fysiska kontor i Göteborg, Malmö och Stockholm. Vi har dock ett brett kontaktnät med leverantörer i privat sektor i olika branscher och strävar efter att skapa en sund och affärsmässig samverkan i samband med upphandling.

  Publicerad: 2019-12-20 Hem // Konsulttjänster upphandling // Upphandling // Våra kunder
 • AffärsConcept

  Stöd vid Konkurrensverkets tillsyn

  En tillsyn av Konkurrensverket (KKV) kan leda till långa processer, som kan komma att avgöras i domstol och i värsta leda till upphandlingsskadeavgift. Vi på AffärsConcept kan hjälpa er att ta er genom processen så smidigt som möjligt.

  Publicerad: 2018-09-06 | Senaste ändringen:2018-09-11 Hem // Konsulttjänster upphandling // Upphandlingsrätt // Stöd vid Konkurrensverkets tillsyn
 • Carl-Erik Ewerthz

  Upphandlingskonsult, AffärsConcept

  Carl-Erik arbetar med upphandling, rådgivning, utredning och överprövning. Han genomför upphandlingar inom bland annat varor, tjänster, kommunikationstjänster, tekniska konsulttjänster och IT-system. Carl-Erik har en juristexamen med inriktning mot kommersiell kontraktsrätt och en ekonomiekandidatexamen från Stockholms universitet

  Telefon:
  08 709 59 69
  Mobil:
  076 526 90 69
  Skicka e-post
 • Cen Chen

  Upphandlingskonsult, AffärsConcept

  Cen arbetar med upphandling och rådgivning. Hon leder och genomför upphandlingar inom bland annat varor, tjänster, medicinskteknisk utrustning, vårdprodukter och IT-system. Hon har en magisterexamen i företagsekonomi och en dubbel kandidatexamen i företagsekonomi med inriktning mot marknadsföring samt affärsengelska.

  Telefon:
  08 709 59 09
  Mobil:
  072 546 15 32
  Skicka e-post
 • Daniel Fredriksson

  Upphandlingskonsult, AffärsConcept

  Daniel är upphandlingskonsult, arbetar med rådgivning och genomför upphandlingar inom varor och tjänster inom LOU. Han har vana av att projektleda och genomföra olika typer av komplexa upphandlingar och ramavtalsupphandlingar. Dessutom har han flera års erfarenhet av taktiskt och strategiskt inköpsarbete både inom privat och offentlig sektorn. Daniel har en kandidatexamen från Maskiningenjörsprogrammet samt en från Industriell ekonomi.

  Telefon:
  031 701 62 02
  Mobil:
  072 729 05 60
  Skicka e-post
 • Ebba Bertilsdotter

  Regionchef, region syd, AffärsConcept

  Telefon:
  040 661 62 13
  Mobil:
  072 508 19 07
  Skicka e-post
 • Elisabeth Molin

  Konsultchef, AffärsConcept

  Elisabeth har ansvar för arbetsledning, utveckling och uppföljning av verksamheten samt budget och kvalitetssäkring. Dessutom arbetar hon med frågor kring upphandling, rådgivning, utredning och uppföljning samt håller utbildningar inom offentlig upphandling. Hon har omfattande erfarenhet av att leda och genomföra kvalificerade upphandlingar inom flera områden. Elisabeth är utbildad sjuksköterska och lärare och har högskoleutbildning i offentlig upphandling från Södertörns Högskola.

  Telefon:
  08 709 59 26
  Mobil:
  070 305 22 70
  Skicka e-post

Gå till sida: 1 (denna sida) , 2 , 3 , 4 , 5 , 6 , 7 , 8 Nästa