Sökresultat

4422 träffar på ”allt”

Sortera efter: Relevans Datum Titel

 • SKL Kommentus Nyhet

  Fem år med Stockholms Inköpscentral

  Stockholms Inköpscentral (STIC) firar fem år av framgångsrik samverkan över kommungränserna. Marie Wiklund, kommunchef, Vaxholms stad, var med och grundade samarbetet och Gabriella Lundin har arbetat som regionchef för STIC sedan starten.

  Publicerad: 2018-06-28 Hem // Aktuellt // Fem år med Stockholms Inköpscentral
 • SKL Kommentus Nyhet

  "Digitalisering handlar om verksamhetsutveckling"

  Alla pratar om nödvändigheten av ökad och snabbare digitalisering i samhället. Ett krav som kan ge osäkerhet på hur man ska möta kraven på lokal nivå. Tommy Bengtsson, avtalsansvarig för digitala tjänster vill avdramatisera begreppet digitalisering och guidar till den enkla – och smarta – vägen för att komma igång.

  Publicerad: 2018-06-08 Hem // Aktuellt // "Digitalisering handlar om verksamhetsutveckling"
 • SKL Kommentus Nyhet

  Onormalt låga anbud

  Onormalt låga anbud har länge varit ett diskuterat ämne. Men sedan nya regler i LOU tillkom har frågan aktualiserats än mer. Vår konsultverksamhet AffärsConcept genomförde nyligen ett fullsatt frukostseminarium i ämnet. Tove Munthe, en av föreläsarna och upphandlingskonsult på AffärsConcept berättar om seminariet. (Du hittar en länk till det webbsända seminariet längre ner i artikeln).

  Publicerad: 2018-06-04 | Senaste ändringen:2018-06-08 Hem // Aktuellt // Onormalt låga anbud
 • SKL Kommentus Nyhet

  Ny rapport visar att likabehandlingsprincipen lämnar större utrymme för leverantörsdialog än tidigare trott

  Det finns större möjlighet till dialog mellan upphandlande myndighet och leverantörer inför en upphandling än vad många tidigare trott. Det visar en ny utredning av likabehandlingsprincipen som SKL Kommentus Inköpscentral låtit genomföra.

  Publicerad: 2018-04-25 Hem // Aktuellt // Ny rapport visar att likabehandlingsprincipen lämnar större utrymme för leverantörsdialog än tidigare trott
 • SKL Kommentus Nyhet

  Upphandlingen är klar, men vad händer sen?

  Som konsult går man ofta in i uppdrag när kunden anser det vara mer eller mindre klart för annonsering och man kliver av när bläcket precis torkat på avtalet efter genomförd upphandling. Man undrar vad som hände innan och vad som ska hända sedan... Niclas Andersson berättar om ett uppdrag för Stockholm Vatten och Avfall där han beskriver nyttan av att få följa upp sitt egna upphandlade avtal.

  Publicerad: 2017-06-01 | Senaste ändringen:2018-04-24 Hem // Aktuellt // Upphandlingen är klar, men vad händer sen?
 • SKL Kommentus Nyhet

  Ramavtal hjälper upphandlingsarbetet i Svedala kommun

  Robert Aradszky arbetar som upphandlingsstrateg i Svedala kommun. För honom och kommunen är nationella ramavtal och uppföljningstjänster, som SKL Kommentus Inköpscentrals tjänst Hållbarhetskollen, till stor hjälp för att tiden ska räcka till att upphandla alla nödvändiga varor och tjänster.

  Publicerad: 2018-04-08 Hem // Aktuellt // Ramavtal hjälper upphandlingsarbetet i Svedala kommun
 • SKL Kommentus Nyhet

  Hästentusiast och ramavtalsgeneralist

  Lyhördhet, ödmjukhet och respekt är egenskaper som är nödvändiga i mötet med både kund och häst. Det tycker Sari Bodin, regionalt inköpsstöd på SKL Kommentus.

  Publicerad: 2018-03-13 | Senaste ändringen:2018-04-06 Hem // Aktuellt // Hästentusiast och ramavtalsgeneralist
 • SKL Kommentus Nyhet

  En seriös veteranbilsägare och ramavtalsspecialist

  Hon blir glad när hon ser en välvårdad veteranbil, har deltagit i flera damrallyn och är en fena på ramavtal inom kategorin förbrukning, administration och kontor. Caroline Tottie, kategoriansvarig på SKL Kommentus Inköpscentral, är en person med många sidor.

  Publicerad: 2018-03-13 | Senaste ändringen:2018-03-24 Hem // Aktuellt // En seriös veteranbilsägare och ramavtalsspecialist
 • SKL Kommentus Nyhet

  AffärsConcept nr 1 hos Öresundskraft

  Vi kan stolt meddela att vi placerade oss som nummer ett på avropslistan i Öresundskraft ABs upphandling av ramavtal, som omfattar seniora upphandlingstjänster för samtliga helägda bolag inom Öresundskraftskoncernen.

  Publicerad: 2018-03-21 Hem // Aktuellt // AffärsConcept nr 1 hos Öresundskraft
 • SKL Kommentus Nyhet

  AffärsConcept skriver avtal med Borås stad

  Vi har tillsammans med tre andra leverantörer tilldelats ramavtal för Borås stad. Upphandlingen omfattar upphandlingskonsulttjänster avseende upphandlingar av varor, tjänster och entreprenader inom LOU, LUF och LUK. Beräknad avtalsstart är april 2018 med en avtalstid på 2 år och en möjlighet till förlängning upp till 3 år.

  Publicerad: 2018-03-01 Hem // Aktuellt // AffärsConcept skriver avtal med Borås stad

Gå till sida: 1 (denna sida) , 2 , 3 , 4 , 5 , 6 , 7 , , 443 Nästa