Sökresultat

1295 träffar på ”allt” inom SKL Kommentus

Sortera efter: Relevans Datum Titel

 • SKL Kommentus Nyhet

  AffärsConcept nr 1 hos Öresundskraft

  Vi kan stolt meddela att vi placerade oss som nummer ett på avropslistan i Öresundskraft ABs upphandling av ramavtal, som omfattar seniora upphandlingstjänster för samtliga helägda bolag inom Öresundskraftskoncernen.

  Publicerad: 2018-03-21 Hem // Aktuellt // AffärsConcept nr 1 hos Öresundskraft
 • SKL Kommentus Nyhet

  AffärsConcept skriver avtal med Borås stad

  Vi har tillsammans med tre andra leverantörer tilldelats ramavtal för Borås stad. Upphandlingen omfattar upphandlingskonsulttjänster avseende upphandlingar av varor, tjänster och entreprenader inom LOU, LUF och LUK. Beräknad avtalsstart är april 2018 med en avtalstid på 2 år och en möjlighet till förlängning upp till 3 år.

  Publicerad: 2018-03-01 Hem // Aktuellt // AffärsConcept skriver avtal med Borås stad
 • SKL Kommentus Nyhet

  Blir du granskad av Konkurrensverket och behöver stöd?

  Att bli granskad av Konkurrensverket (KKV) är administrativt tungt, juridiskt snårigt och kan leda till dyra böter. Vi kan som ombud eller stöd hjälpa er att göra processen så kort och smärtfri som möjligt.

  Publicerad: 2018-02-19 | Senaste ändringen:2018-02-26 Hem // Aktuellt // Blir du granskad av Konkurrensverket och behöver stöd?
 • SKL Kommentus Nyhet

  Vi skriver avtal med Käppalaförbundet

  AffärsConcept har vunnit avtalet för upphandlingskonsulter till Käppalaförhundets och Roslagsvattens projekt för avloppsvatten.

  Publicerad: 2017-12-20 Hem // Aktuellt // Vi skriver avtal med Käppalaförbundet
 • SKL Kommentus Nyhet

  Offentlig-privat samverkan – en omtvistad upphandlingsform

  Vilka är de rättsliga gränserna och förutsättningarna för Offentlig-privat samverkan? Vilka är för- och nackdelarna? Och hur vanligt är det i Sverige idag? Det är några av frågorna Johannes Edmark undersökte när han skrev sin masteruppsats i juridik. På Upphandlingsdagarna i november fick han UrT:s pris för uppsatsen "Offentlig-privat samverkan – En rättslig analys av en framväxande samverkansform inom offentlig upphandling".

  Publicerad: 2017-12-11 Hem // Aktuellt // Offentlig-privat samverkan – en omtvistad upphandlingsform
 • SKL Kommentus Nyhet

  Beslut nära om upphandling av förskolor

  SKI och SKL gör en gemensam förstudie för typförskolor som ska visa om det finns behov av ett nationellt ramavtal.

  Publicerad: 2017-12-11 Hem // Aktuellt // Beslut nära om upphandling av förskolor
 • SKL Kommentus Nyhet

  Fordon i fokus

  I slutet av november gick årets beställardag för fordon av stapeln vid Koppartälten i ett snöbeklätt Hagaparken. Ett 40-tal representanter från kommuner, landsting och bolag från olika delar av landet samt ett par ramavtalsleverantörer var på plats för en heldag fylld med föredrag, provkörning och intressanta samtal på temat upphandling av fordon.

  Publicerad: 2017-12-11 Hem // Aktuellt // Fordon i fokus
 • SKL Kommentus Nyhet

  Ramavtalet Trygghetslarm och larmmottagning hjälper kommunerna fastslår ny rapport

  De tekniska förutsättningarna för digitala trygghetstjänster behöver utvecklas i Sveriges kommuner. Men hur kan vi utforma en långsiktig nationell samordning för att göra det? En viktig del i arbetet är SKL Kommentus Inköpscentral och ramavtalet för digitala trygghetslarm. Det skriver Myndigheten för delaktighet i en rapport.

  Publicerad: 2017-10-31 Hem // Aktuellt // Ramavtalet Trygghetslarm och larmmottagning hjälper kommunerna fastslår ny rapport
 • SKL Kommentus Nyhet

  ”Vi ska arbeta mer strategiskt och öka samverkan”

  Förra veckan var SKL Kommentus kommunikationsavdelning på besök hos Mölndals stad och diskuterade upphandling, ramavtal och utmaningar i arbetet.

  Publicerad: 2017-10-25 | Senaste ändringen:2017-10-26 Hem // Aktuellt // ”Vi ska arbeta mer strategiskt och öka samverkan”
 • SKL Kommentus Nyhet

  Barnvaccin

  För att säkra tillgång på vaccin till barn och elever i Sverige kommer en gemensam upphandling att genomföras av Region Skåne tillsammans med SKL Kommentus Inköpscentral AB (SKI).

  Publicerad: 2017-10-17 Hem // Aktuellt // Barnvaccin

Gå till sida: 1 (denna sida) , 2 , 3 , 4 , 5 , 6 , 7 , , 130 Nästa