Sökresultat

72 träffar på ”allt” inom AffärsConcept

Sortera efter: Relevans Datum Titel

 • AffärsConcept

  Upphandlingsrätt

  Vi hjälper dig med juridiska tjänster inom området upphandlingsrätt. Vi kan företräda er i domstol vid överprövning av en upphandling eller vid andra upphandlingsrättsliga processer och juridiska frågor.

  Publicerad: 2014-10-01 | Senaste ändringen:2018-04-24 Hem // Konsulttjänster upphandling // Upphandlingsrätt
 • AffärsConcept

  Strategiskt inköp_bred sida

  Det är ingen nyhet att våra offentliga inköp representerar stora värden, både i pengar och i den nytta de tillför verksamheterna. Men har ni rätt förutsättningar för att göra målinriktade inköp? AffärsConcept hjälper er att komma igång och sätta rätt strategier för långsiktig och effektiv försörjning.

  Publicerad: 2020-02-11 Hem // Konsulttjänster upphandling // Strategiskt inköp_bred sida
 • AffärsConcept

  Utbildning offentlig upphandling

  Hur genomför du en förnyad konkurrensutsättning? Hur tar du fram ett upphandlingsdokument? Vilken utvärderingsmodell ska du använda? Vilka krav kan du ställa på varan eller tjänsten? Vilka upphandlingsförfaranden är lämpligast? Vilka bestämmelser i AB/ABT är det viktigt att ha koll på? Hur hanterar du en överprövning? Ja allt det och mycket mer lär du dig på våra utbildningar.

  Möjlighet till distansundervisning våren 2020

  Med anledning av den situation som uppstått på grund av Covid-19 kommer vårens utbildningar att erbjudas också som distansundervisning. Du som vill kommer ha möjlighet att delta på plats i Stockholm medan du som önskar delta på distans kommer kunna göra det via webben. 

  Publicerad: 2019-04-25 Hem // Utbildningar och seminarier // Utbildning offentlig upphandling
 • AffärsConcept

  Konsulttjänster upphandling

  Vi är ett nyfiket och vasst konsultbolag inom SKL Kommentus-koncernen som arbetar med affärsrådgivning kopplat till offentlig sektor. Vi erbjuder strategisk rådgivning, stöd och utbildning inom offentlig upphandling och inköp.

  Publicerad: 2018-11-15 Hem // Konsulttjänster upphandling
 • Sophia Klang Törnberg

  Upphandlingskonsult, AffärsConcept

  Arbetar med upphandling, utredning och rådgivning. Sophia har en juristexamen från Stockholms universitet med inriktning mot offentlig rätt.

  Telefon:
  08 709 59 55
  Mobil:
  072 539 97 28
  Skicka e-post
 • AffärsConcept

  AffärsConcept

  När du kontaktar AffärsConcept, blir kontaktad av AffärsConcept eller på annat sätt kommunicerar med AffärsConcept, t.ex. i samband med att du eller din organisation beställer tjänster från AffärsConcept, kommer dina personuppgifter att behandlas i enlighet med nedan.

  Publicerad: 2019-09-19 Hem // Om webbplatsen // Hantering av personuppgifter // AffärsConcept
 • AffärsConcept

  Tidigare interimuppdrag

  Några av de interimuppdrag vi har genomfört.

  Publicerad: 2017-03-07 Hem // Konsulttjänster upphandling // Upphandling // Interimtjänster // Tidigare interimuppdrag
 • AffärsConcept

  Avancerad entreprenadupphandling

  En av världens mest moderna avloppsanläggningar ska bli till när en lång tunnel byggs mellan Bromma och Henriksdals reningsverk. Tunneln är en del i projektet Stockholms framtida avloppsrening (SFA) där Jonas Frändestam, senior upphandlingskonsult på AffärsConcept deltar och bidrar med sin expertis inom upphandling.

  Publicerad: 2018-11-30 Hem // Konsulttjänster upphandling // Upphandling // Våra kunder // Avancerad entreprenadupphandling
 • AffärsConcept

  Från rangordning till fördelningsnyckel

  Som upphandlingskonsult på AffärsConcept ställs man inför många olika utmaningar. Den här gången gällde det att i en upphandling för måleritjänster frångå den mer vanliga rangordningsprincipen till förmån för en fördelningsnyckel där avropen istället sker i turordning. I somras blev upphandlingen klar.

  Publicerad: 2018-11-30 Hem // Konsulttjänster upphandling // Upphandling // Våra kunder // Från rangordning till fördelningsnyckel
 • Rickard Andersson

  Projektledare

  Telefon:
  08 709 59 18
  Mobil:
  072 539 13 44
  Skicka e-post

Gå till sida: 1 (denna sida) , 2 , 3 , 4 , 5 , 6 , 7 , 8 Nästa