Sökresultat

68 träffar på ”allt” inom AffärsConcept

Sortera efter: Relevans Datum Titel

 • AffärsConcept

  AffärsConcepts Rättsfallswebbinarier

  AffärsConcept erbjuder en unik möjlighet att följa praxis inom offentlig upphandling, oavsett var du befinner dig. Delta på våra rättsfallswebbinarier varannan vecka och nätverka och diskutera vidare i vårt fördjupningsforum efteråt.

  Publicerad: 2020-06-03 | Senaste ändringen:2020-12-07 Hem // Utbildningar och seminarier // Seminarier // AffärsConcepts Rättsfallswebbinarier
 • AffärsConcept

  Affärsrådgivning upphandling

  Vi är ett nyfiket och vasst konsultbolag inom SKL Kommentus-koncernen som arbetar med affärsrådgivning kopplat till offentlig sektor. Vi erbjuder strategisk rådgivning, stöd och utbildning inom offentlig upphandling och inköp.

  Publicerad: 2018-11-15 | Senaste ändringen:2020-12-02 Hem // Affärsrådgivning upphandling
 • AffärsConcept

  Avancerad entreprenadupphandling

  En av världens mest moderna avloppsanläggningar ska bli till när en lång tunnel byggs mellan Bromma och Henriksdals reningsverk. Tunneln är en del i projektet Stockholms framtida avloppsrening (SFA) där Jonas Frändestam, senior upphandlingskonsult på AffärsConcept deltar och bidrar med sin expertis inom upphandling.

  Publicerad: 2018-11-30 Hem // Affärsrådgivning upphandling // Våra kunder // Avancerad entreprenadupphandling
 • AffärsConcept

  Från rangordning till fördelningsnyckel

  Som upphandlingskonsult på AffärsConcept ställs man inför många olika utmaningar. Den här gången gällde det att i en upphandling för måleritjänster frångå den mer vanliga rangordningsprincipen till förmån för en fördelningsnyckel där avropen istället sker i turordning. I somras blev upphandlingen klar.

  Publicerad: 2018-11-30 Hem // Affärsrådgivning upphandling // Våra kunder // Från rangordning till fördelningsnyckel
 • AffärsConcept

  Upphandlingskonsulttjänster

  Vi hjälper dig med alla typer av upphandlingar och i alla skeden av en upphandling. Du kan få stöd med att ta fram komplett upphandlingsdokumentation eller delar av den, att sätta en affärs- och upphandlingsstrategi, få hjälp med en överprövning, påbörja en avtalsuppföljning och mycket mer.

  Publicerad: 2018-04-12 Hem // Upphandling, ramavtal och konsult // Upphandlingskonsulttjänster
 • AffärsConcept

  Samhällsbyggnad

  Inom området för entreprenad, fastigheter och samhällsbyggnad krävs hög kompetens för att lägga pengarna på rätt saker och skapa långsiktig effektivitet. Våra affärsrådgivare är specialister på branschens alla utmaningar som till exempel entreprenadupphandling.

  Publicerad: 2020-08-26 Hem // Affärsrådgivning upphandling // Samhällsbyggnad
 • AffärsConcept

  Styrning och analys

  För att lyckas med effektiv försörjning av varor och tjänster är det viktigt med väl underbyggda beslut, kontinuitet och ett stort fokus på verksamhetens övergripande mål och behov. Våra specialister hjälper er att hitta pusselbitarna i er verksamhet som tillsammans skapar en effektiv försörjningsprocess som möter hela verksamhetens mål.

  Publicerad: 2020-08-26 | Senaste ändringen:2020-12-03 Hem // Affärsrådgivning upphandling // Styrning och analys
 • AffärsConcept

  Utbildning

  Kontinuerlig kompetensutveckling är viktigt för varje inköpsorganisation och alla medarbetare som arbetar där. AffärsConcept erbjuder därför kvalitativa grund- och fördjupningsutbildningar inom offentlig upphandling och andra närliggande områden.

  Publicerad: 2020-08-26 Hem // Affärsrådgivning upphandling // Utbildning
 • AffärsConcept

  Medarbetare

  Publicerad: 2018-11-16 Hem // Affärsrådgivning upphandling // Medarbetare
 • AffärsConcept

  Utbildning offentlig upphandling

  Hur genomför du en förnyad konkurrensutsättning? Hur tar du fram ett upphandlingsdokument? Vilken utvärderingsmodell ska du använda? Vilka krav kan du ställa på varan eller tjänsten? Vilka upphandlingsförfaranden är lämpligast? Vilka bestämmelser i AB/ABT är det viktigt att ha koll på? Hur hanterar du en överprövning? Ja allt det och mycket mer lär du dig på våra utbildningar.

  Möjlighet till distansundervisning hösten 2020

  Vi erbjuder samtliga av höstens utbildningar med distansundervisning. Du som vill kommer ha möjlighet att delta på plats i Stockholm medan du som önskar delta på distans kommer kunna göra det via webben. 

  Publicerad: 2019-04-25 Hem // Utbildningar och seminarier // Utbildning offentlig upphandling

Gå till sida: 1 (denna sida) , 2 , 3 , 4 , 5 , 6 , 7 Nästa