Är du student med intresse för offentlig upphandling?

Vi tar gärna emot dig som är student för praktik eller examensarbete inom främst upphandlingsområdet med inriktning mot inköp, upphandling eller juridik.

Hos oss finns mycket kompetens samlat under ett tak och dessutom glada medarbetare som gärna delar med sig av sin kunskap. Om du är intresserad av att göra din praktik eller ditt examensarbete hos oss är du varmt välkommen med din ansökan. Skicka den till HR-ansvarig Daniel Yousefi. Följande uppgifter vill vi att du får med i ansökan:

  • Namn
  • Skola
  • Utbildning
  • Vilken period du önskar praktisera
  • Några rader om vem du är som person

Praktik

Vi erbjuder främst praktik inom upphandlingsområdet till dig som går en eftergymnasial utbildning med inriktning mot inköp, upphandling eller juridik. Om du skulle vilja praktisera på någon annan avdelning på vårt företag, är du självklart lika välkommen att höra av dig.

Examensarbete

Du som är student på universitet eller högskola kan göra ditt examensarbete hos oss. För att vi ska få ett effektivt och bra samarbete som motsvarar både dina och våra förväntningar, ser vi helst att du i din ansökan utöver ovanstående uppgifter också presentera ett eller flera förslag på ämnen för ditt examensarbete.

Kommentarer (0)

Skriv en kommentar