20 december 2018

Är du vår nästa vassa upphandlingskonsult?

Nu söker vi nyfikna upphandlingskonsulter till våra kontor i Göteborg och Malmö. Tillsammans med oss på AffärsConcept kommer du kunna skapa samhällsnytta och göra skillnad för våra kunder och leverantörer. Vi brinner för att göra de bästa offentliga affärerna och strävar efter att ligga i framkant inom offentlig upphandling.

Vi vill utöka med minst två konsulter i Malmö och minst en konsult med upphandlingsjuridisk bakgrund till Göteborg.

Att arbeta hos oss innebär:

  • Att tillsammans med kollegor genomföra olika typer av upphandlingar inom varierande områden och branscher.
  • Ett varierande arbete med många kontakter där du ständigt få nya infallsvinklar både från kunder och kollegor.
  • Att du kommer få jobba med de mest spännande och utvecklande uppdragen tillsammans med andra riktigt vassa upphandlingskonsulter.
  • Att du kommer driva flera uppdrag parallellt och sköta dialog med våra kunder varför vi ser att du också är en duktig projektledare som alltid levererar.

Vad vi tror att du har med dig:

  • En eftergymnasial utbildning med inriktning mot ekonomi, juridik eller ingenjörsämnen, alternativt inom entreprenadprojekt, upphandling eller annan för tjänsten relevant utbildning.
  • Några års erfarenhet som upphandlare inom offentlig sektor samt kvalificerat inköps- och upphandlingsarbete.
  • Ett nyfiket förhållningssätt.

Vem vi tror att du är:
En person som trivs att arbeta med frihet under ansvar och som är bekväm i en konsultroll med många olika kontaktytor. Du har ett härligt driv, goda projektledaregenskaper och vill alltid leverera. Du ser till att skapa affärsmässiga resultat såväl för oss som för kunden och räds heller inte att anpassa dig till nya människor och miljöer. Vi tror också att du tycker om att skriva och utforma texter, lära av andra och dela med dig av din egen kunskap. Men framförallt tro vi att du är en person som gillar att ha kul på jobbet och vill ha det tillsammans med oss!

Vad kan vi erbjuda dig?
Vi ger dig möjlighet att utvecklas inom upphandlingsområdet tillsammans med branschens vassaste kollegie. Du får möjlighet att både bredda och fördjupa dig inom de områden du själv vill och har kunskap inom dels genom samarbete med andra men också genom utbildning.

Vi kan också erbjuda en riktigt bra arbetsplats med ett mål om att bli Sveriges bästa! Här hoppas vi att du vill hjälpa oss att nå hela vägen. Vi tycker det är kul att hitta på saker tillsammans, därför har vi en särskild grupp medarbetare som anordnar olika aktiviteter för alla. Vi har också subventionerad lunch, gemensam frukost på måndagar, massage, klämdagar samt flera andra kollektivavtalade förmåner. Vi tror också på rörelse på och utanför jobbet vilket vi uppmuntrar med friskvårdsbidrag.

För att ge våra medarbetare möjlighet till att bättre leda sig själva och planera både arbete och fritid får alla medarbetare gå en tredagars utbildning i självledarskap.

I vår senaste undersökning svarade 100% av våra medarbetare att det är en vänlig arbetsplats och att de ser fram emot att komma till jobbet. Alla tycker också att allt sammantaget så är detta en mycket bra arbetsplats vilket styrks av att vi är ett certifierat great place to work och nu ser vi fram emot att få välkomna dig på ett härligt sätt!

Vi tror på en nära gemenskap och att göra nytta för våra kunder. Ansökan
Vi gör ett löpande urval så skicka in din ansökan så snart som möjligt, dock senast 31 januari 2019.
I urvalsprocessen kommer stor vikt att läggas vid de personliga egenskaperna.

Vi ser fram emot din ansökan!

Genom att vara:
Nyfikna och Schyssta – i vårt förhållningssätt till andra och varandra
Vassa och Relevanta – i våra leveranser och för våra målgrupper

…blir vi offentlig sektors mest värdeskapande samarbetspartner! Om AffärsConcept
AffärsConcept är Sveriges största konsultföretag inom offentlig upphandling och ingår i SKL Kommentus koncernen. AffärsConcept är verksamt i hela Sverige och har kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Varje år utför vi ca 400 konsultuppdrag och genomför 150 utbildningsdagar. Läs mer på www.sklkommentus.se/affarsconcept

Hornsgatan 15, 11846 Stockholm
59.31890730, 18.068694

Info

Referens
4000777567
Anställningsform
Antal tjänster
3
Publicerad
2018-12-20
Uppdaterad
2018-12-20
Sista ansökningsdag
2019-01-31

Sök jobbet (13 dagar kvar)

Tipsa en vän