Affärsområdeschef till AffärsConcept

Är du en engagerad och affärsorienterad ledare med god förståelse för konsultverksamhet mot offentlig sektor? Då kan den här tjänsten vara något för dig! Vi söker en affärsområdeschef som, med helhetsperspektiv för både människa och affär, ska leda och utveckla verksamheten på AffärsConcept. I den här rollen kommer du arbeta med visioner och strategier samt med styrning och uppföljning tillsammans med ledningsgruppen och medarbetarna på AffärsConcept, men även på koncernnivå inom SKL Kommentus.

AffärsConcept är ett nyfiket konsultbolag med spetskompetens inom offentlig upphandling och inköp. Med hjälp av AffärsConcept, deras skickliga konsulter och deras utbildningar, kan deras uppdragsgivare få det juridiska och strategiska stöd som de behöver när det gäller inköp och upphandling. De vill att du blir en stark företrädare för bolaget både internt och externt och i din roll synliggör AffärsConcepts erbjudanden och vassa kompetens i olika forum och sammanhang.

Vi ser att du har:

  • Erfarenhet av ledande, seniora roller i en kunskapsintensiv miljö inom branscher som ekonomi, IT, marknadsföring eller management. Där har du framgångsrikt byggt goda relationer och drivit och utvecklat affärsinnehåll och erbjudanden för kunderna.
  • Blicken framåt – med ett tydligt strategiskt och visionärt fokus och driv, men samtidigt tydliga operativa målbilder samt förmågan att bidra med nya perspektiv och mervärden.
  • Affärs- och resultatinriktning med koll på helheten utan att detaljstyra.
  • En förtroendeskapande ledarskapsstil. Du är tydlig, trygg och ödmjukt inlyssnande samt skapar tillitsfulla relationer, både individuellt och i team.

Det är mycket meriterande om du tidigare har arbetat mot offentlig sektor samt har praktisk erfarenhet från konsultverksamhet med kunder i ledande funktioner, där du även skapat ett kontaktnät.

Du behöver inte vara expert på upphandling, men har ett genuint intresse och både vilja och förmåga att sätta dig in i deras frågor. Kanske kan du komplettera med en annan expertis som gör dem ännu bättre?

Tjänsten är placerad i Stockholm, men vi finns också i Göteborg och Malmö.

Ansökan Skicka med ditt cv med motivering till varför just du är rätt för rollen och på vilket sätt du vill och kan skapa framgång för AffärsConcept. Intervjuer sker löpande så skicka din ansökan så snart som möjligt. För frågor kontakta Helen Lagergren på 0735035638 eller helen.lagergren@pspartner.se.

I den här rekryteringen samarbetar vi med Ps Partner.

Sök tjänsten här.

Välkommen med din ansökan!