Jobba hos oss

Det finns flera bra anledningar till varför det är intressant, roligt och utmanande att arbeta på SKL Kommentus. Den främsta är att vi alla på företaget har ett viktigt uppdrag – att erbjuda offentlig sektor avtal och tjänster inom inköp och HR. För oss är hållbarhet, samhällsnytta och kvalitet centrala nyckelord. Och vår vision är att vara offentlig sektors mest värdeskapande samarbetspartner.

Att jobba hos oss på SKL Kommentus är intressant, roligt och utmanande, framförallt för att alla vi på företaget har ett viktigt uppdrag – att erbjuda offentlig sektor avtal och tjänster inom inköp och HR. Genom vår verksamhet ökar vi samhällsnyttan och vår vision är att vara offentlig sektors mest värdeskapande samarbetspartner.

Engagemang, utvecklingsmöjligheter och kul på jobbet

Hos oss finns ett stort engagemang bland såväl medarbetare som ledare. Vi är trygga i våra roller, stöttar varandra och har kul ihop. Det visar vår senaste medarbetarundersökning där 91% av medarbetarna svarade att det är roligt att arbeta här.

Vi tycker det är viktigt att du kan växa och utvecklas tillsammans med oss. Därför stöttar vi dig i att skapa egna förutsättningar till utveckling inom de områden som intresserar dig. Vi ger dig också möjlighet till olika kariiärvägar och ser positivt på att byta tjänst inom koncernen.

Vi erbjuder dig

  • Karriärs- och utvecklingsmöjligheter

Öka din utveckling och vinn nya erfarenheter. Hos oss får du möjlighet att växa både kunskapsmässigt och som person så att det i förlängningen blir förutsättningen för dig att finna nya utmaningar och roller på vårt företag.

  • Kompetensutveckling

En gång i månaden arrangerar vi utbildningar inom en rad praktiska och teoretiska områden. Exempel på ämnen för våra utbildningar är: LOU, projektledning, aktuella rättsfall, hållbarhet och kommunikation. Alla medarbetare är välkomna att delta. Dessutom anordnar vi ledar- och medarbetarskapsutbildningar samt lärorika koncerndagar med värdeskapande föreläsningar.

Utöver detta har alla medarbetare hos oss en individuell kompetensutvecklingsplan som den jobbar med under året för att säkerställa att vi gör rätt saker och utvecklas.

  • God arbetsmiljö

Vi strävar efter en trygg och säker arbetsmiljö som uppmuntrar kreativitet, ansvarstagande och egen utveckling. För att åstadkomma det arbetar vi aktivt med systematiskt arbetsmiljöarbete i hela verksamheten.

  • Nöjespatrullen

Återkommande under året arrangerar en grupp medarbetare roliga aktiviteter av varierande karaktär där alla är välkomna att delta. Exempel på aktiviteter som vi genomfört.

2020…

… vill vi vara Sveriges bästa arbetsplats. Om du vill vara med på vår resa mot det målet, maxa din såväl som vår utveckling och göra nytta för det offentliga Sverige – då är du varmt välkommen att söka våra lediga tjänster!

Kommentarer (0)

Skriv en kommentar