Böcker, blanketter, lagar och avtal

Hos oss hittar du böcker om arbetsrätt, upphandling, kommunallagen och tryckta blanketter inom olika ämnesområden, alltifrån hälso- och sjukvård, förskola och skola till arbetsrättsliga lagar och kollektivavtal. Hos oss hittar du även specialprodukter som plastfickor, aktomslag, arkivpapper, talträningsmaterial och mycket mer.

Böcker

Här hittar du böcker om arbetsrätt, juridik, upphandling och kommunallagen.

Tryckta blanketter

Vi har blanketter för hälso- och sjukvård, juridik, skola och förskola och mycket mer.

Kollektivavtal och lagar

Kollektivavtal tecknade av SKL och Pacta samt arbetsrättsliga lagar.

Vi har böckerna och blanketterna som är till nytta för dig inom kommun, landsting, regioner och privata bolag inom offentlig sektor.

Grattis du är förtroendevald

En inpirationsbok för dig som fått väljarnas förtroende att föra deras talan i kommuner och landsting. Ett uppdrag som ger stora möjligheter, men som förpliktigar och kan innebära stora utmaningar.

Läs mer och beställ

Talträningsmaterial

Vårt omfattande talträningsmaterial innehåller bilder och övningar som är framtagna för att träna och utveckla språket hos barn. 

Vi ses väl på Dysleximässan den 19 oktober? Vi är där med våra produkter.

Läs mer och beställ

Barnhälsovårdsjournalen

Blankett för barnhälsovård med bland annat tillväxtkurvor, den är gemensam för hela landet och följer barnet vid flytt inom Sverige. Innehåller tillväxtkurvor framtagna av Kerstin Albertsson Wikland, professor i pediatrisk tillväxtforskning.

SKL Kommentus UC