Böcker, blanketter, lagar och avtal

Hos oss hittar du böcker om arbetsrätt, upphandling, kommunallagen och tryckta blanketter inom olika ämnesområden, alltifrån hälso- och sjukvård, förskola och skola till arbetsrättsliga lagar och kollektivavtal. Vi har även specialprodukter som plastfickor, aktomslag, arkivpapper, talträningsmaterial och mycket mer.

Böcker

Här hittar du böcker om arbetsrätt, juridik, upphandling och kommunallagen.

Tryckta blanketter

Vi har blanketter för hälso- och sjukvård, juridik, skola och förskola och mycket mer.

Kollektivavtal och lagar

Kollektivavtal tecknade av SKR och Sobona samt arbetsrättsliga lagar.

Vi har böckerna och blanketterna som är till nytta för dig inom kommun och region samt privata bolag inom offentlig sektor.

Specialanpassade blanketter

Vi trycker upp blanketter efter ditt specifika önskemål. Allt ifrån att ta fram en helt ny blankett till att förtrycka information på blanketter i standardsortimentet.

Frågor och svar

Här hittar du de vanligaste frågorna om inköp av produkter i webbutiken.

Arbetsrätten i kommun och region

För dig som är personalhandläggare eller chef och som behöver känna till vilka regler som gäller i olika situationer. Framtagen av arbetsrättsjurister, förhandlare och experter inom avdelningen för arbetsgivarpolitik på SKR. Det här är den senaste upplagan, reviderad och uppdaterad med ändrad lagstiftning och kollektivavtal samt nya rättsfall från Arbetsdomstolen.

Mina förmåner

Anställda hos kommuner, regioner eller kommunala företag har Sveriges viktigaste jobb. Förutom spännande, betydelsefulla och engagerade arbeten finns andra fördelar med att arbeta inom vår sektor. Boken Mina förmåner riktar sig främst till nya medarbetare och visar överskådligt vilka förmåner som finns i kollektivavtalet Allmänna bestämmelser.

Fickfakta LOU

I fickfakta ingår utöver LOU ett urval av lagar och förordningar relevanta för offentlig upphandling. Några av lagarna gäller för samtliga upphandlande myndigheter medan andra enbart gäller statliga myndigheter eller kommuner och regioner. Den innehåller förutom lagar och författningar en begreppsordlista samt en engelsk ordlista.

Läs mer och beställ