24 februari 2020 Upphandling | Arrangemang

Sverigeturné med Upphandling24

Vi ger oss ut på ny turné i landet! Tillsammans med Upphandling24 besöker vi under våren nio orter från öster till väster, från norr till söder. Under ett halvdagsseminarium får du ta del av de allra hetaste frågorna inom offentlig upphandling.

Under våren följer en ny fullspäckad turné genom landet tillsammans med Upphandling24. Återigen får du ta del av intressanta föredrag inom offentlig upphandling samt att vi mixar föreläsningar med rundabordssamtal. Vi kommer att diskutera aktuella ämnen inom offentlig upphandling och seminariet avslutas med en gemensam lunch, där diskussionerna kan fortsätta.

Dagen erbjuder

  • 5 seminariepass
    5 rundabordssamtal
  • Fördjupningar, inspiration och erfarenhetsutbyten

Våra talare och ämnen

Vid samtliga orter medverkar vi med en programpunkt.


Allt du vill veta om referenser – och lite till
Hur får referenser användas i upphandlingar? Vilken blir skillnaden vid utvärdering respektive kvalificering? När och hur kan en referens bytas ut vid utvärderingen? Det är några av frågorna som besvaras.
17 februari Sundsvall: Joel Lack, bolagsjurist, SKL Kommentus
2 mars Göteborg: Sara-Li Olovsson, bolagsjurist, SKL Kommentus
4 maj Gävle: Joel Lack eller Sara-Li Olovsson

Att upphandla det okända
Ta del av erfarenheterna av en konkurrenspräglad dialog där förutsättningarna och möjligheterna inte var helt givna på förhand. Vilka fördelar ger förfarandet och vad krävs för att genomföra det?
24 februari Malmö, 9 mars Östersund och 23 mars Linköping:
Gustav Blomberg och Helena Ottosson Kraus, affärsrådgivare, AffärsConcept

Upphandla funktion med hjälp av förhandling
Ta del av erfarenheterna från en funktionsupphandling där förhandling var en central del i framgångsreceptet. Upphandlingen resulterade i ett ramavtal där det går av avropa nyckelfärdiga förskolor. Talarna delar med sig av tips och råd från upphandlingen.
20 april Växjö, 11 maj Karlstad och 25 maj Borlänge:
Christian Nilsson ochMauritz Canevall, upphandlare, SKL Kommentus Inköpscentral samt Rickard Andersson, affärsrådgivare, Affärsconcept

Turnén drar igång den 17 februari och pågår till och med 25 maj.

Läs mer om turnén, programmet och hur du anmäler dig här!

Tipsa en vän