17 juni 2019 Rekrytering | Organisation | Pressmeddelande

Ny ledning till AffärsConcept

Torbjörn Gideskog är ny affärsområdeschef för AffärsConcept med start den 3 juni. Han ska bidra till verksamheten med sin gedigna erfarenhet inom försäljning och marknad. Vid sin sida kommer han att ha Charlotte Murray, som samtidigt blir biträdande affärsområdeschef.

Förra veckan började Torbjörn Gideskog som ny affärsområdeschef för AffärsConcept. Han har lång erfarenhet från ledande positioner i privat näringsliv mot den offentliga marknaden och har bland annat varit marknads- och försäljningschef på Cambio HealthCare systems, vd och arbetande styrelseordförande.

– Det känns jätteroligt att ta mig an det här nya uppdraget. Jag hoppas att mitt kund- och marknadsperspektiv kan komma till nytta i AffärsConcepts utveckling, säger Torbjörn. Det första jag ska göra nu är att sätta mig in i verksamheten ordentligt och sen får vi se i vilken riktning vi fortsätter.

Under karriären har Torbjörn haft stort fokus på IT, hälsa och affärsutveckling. Han har arbetat med processer, kvalitetsledning och digital utveckling och har byggt upp en djup förståelse för offentlig sektor.

– Vi är väldigt glada att välkomna Torbjörn till AffärsConcept och tror att han kommer förstärka ledningen med sin erfarenhet och affärskompetens och bli ett bra komplement till den kompetens som redan finns, säger Eva-Lotta Löwstedt Lundell, vd på SKL Kommentus.

Charlotte Murray blir biträdande affärsområdeschef

I samband med Torbjörns tillträde axlar Charlotte Murray, tidigare konsultchef på AffärsConcept, rollen som biträdande affärsområdeschef. De två kommer därmed ha ett nära samarbete i att leda och utveckla företaget framåt, där Charlotte med sin tydliga inköpsprofil blir ett viktigt ansikte utåt.

– Det känns utmanande, men framförallt roligt, att anta den nya rollen. Nu ser jag fram emot att, tillsammans med Torbjörn och övriga ledningsgruppen, arbeta med utveckling av verksamheten. Jag tror verkligen att jag och Torbjörn kommer komplettera varandra, säger Charlotte.

Tipsa en vän

Kommentarer (0)

Skriv en kommentar