18 juni 2019 Ramavtal | Organisation

Kundstöd på turné i norr

Så var det dags för våra regionala inköpsstöd att göra ett besök långt upp i norr, närmare bestämt i Norrbotten. Under tre dagar i juni träffade de representanter från flera kommuner och regioner.

De regionala inköpsstöden finns över hela landet. Kundstöds syfte är att vara lättillgängliga och finnas som ett stöd vid användningen av SKL Kommentus Inköpscentrals ramavtal, och nu var det dags för Kalix, Arvidsjaur och Piteå att få besök.

- Orter såhär långt upp i norr får sällan besök. Alla våra kunder är ju dock lika viktiga, så det är självklart att vi kommer, säger Peo Bengtsson som tillsammans med Per Zackrisson var de två som hälsade på i Norrbotten.

Per tillägger:

- Genom våra besök vill vi skapa trovärdighet och bli relevanta för våra kunder.

Under ett besök är det kunden som styr mötet utifrån vad de har för behov. Under träffarna i Kalix, Arvidsjaur och Piteå diskuterades bland annat digitalisering och vad SKL Kommentus gör inom området, nyheter inom befintliga och kommande ramavtal, vilka behov som finns av nya ramavtalsområden och även genomgång av specifika avtal så som fordonsavtalet och IT-konsultavtalet.

Per och Peo är dock inte klara med Norrland. Redan i höst gör de ytterligare en turné i norr, inbjudan till denna kommer efter sommaren.

Tipsa en vän

Kommentarer (0)

Skriv en kommentar