16 maj 2019 Upphandling | Upphandlingsrätt

AffärsConcept ska stötta Naturvårdsverket inom upphandlingsrätt

Nu är det klart att AffärsConcept blev nummer 1 i Naturvårdsverkets upphandling avseende juridiska tjänster. AffärsConcept vann med högsta kvalitet i kombination med pris gällande avtalsområdet för upphandlingsrätt.

Som en statlig förvaltningsmyndighet med fokus på miljö har Naturvårdsverket ett behov av juridisk kompetens som spänner över flertalet rättsområden där upphandlingsrätt är en av dem. Avtalet gäller en två-års period med möjligt förlängning på ytterligare två år.

"Jag ser verkligen fram emot att AffärsConcept ska få bistå Naturvårdsverket med stöd inom upphandlingsrätt. Det är ett område som vi har bred erfarenhet och stark kompetens inom. Det är också särskilt roligt att vi vann upphandlingen i konkurrens med advokatbyråer", säger Charlotte Murray, T.f. affärsområdeschef på AffärsConcept.

Naturvårdsverket är en av regeringens centrala miljömyndigheter och har sin verksamhet placerad på två orter, Stockholm samt i Östersund. Sammanlagt arbetar cirka 650 medarbetare på Naturvårdsverket varav cirka 100 medarbetare i Östersund.

Tipsa en vän

Kommentarer (0)

Skriv en kommentar