20 juni 2019 Upphandling

AffärsConcept skriver avtal med Eskilstuna Strängnäs Energi och Miljö AB

AffärsConcept kammade hem en förstaplats gällande konsultstöd inom upphandling för anbudsområde IT.

Uppdragen avses upphandling av ramavtal samt objektspecifika upphandlingar. Konsulter kommer användas som komplement till beställarens egen upphandlingsverksamhet, vid arbetstoppar eller vid behov av specialistkompetens.

Avtalsperioden beräknas löpa två år från 2019-06-01 till och med 2021-05-31 med möjlighet till förlängning i ytterligare 2 år. För områdena Varor och tjänster samt Entreprenad landade AffärsConcept på tredje plats.

Upphandlingen genomfördes som förenklat förfarande enligt Lagen om offentlig upphandling (LOU) samt Lagen om försörjningssektorerna (LUF). Den utvärderingsgrund som tillämpats är pris.

Det ska bli spännande att få arbeta med ett bolag som erbjuder samhällsbärande funktioner och som arbetar inom ett flertal affärsområden såsom elnät, vatten & avlopp, återvinning, energi samt marknad & försäljning, säger Charlotte Murray, biträdande affärsområdeschef AffärsConcept.

Eskilstuna Strängnäs Energi och Miljö AB är ett driftbolag och ägs av Eskilstuna Energi och Miljö AB och SEVAB Strängnäs Energi AB. Bolagen har i uppdrag att bedriva konkurrenskraftiga verksamheter inom energi- och miljöområdet som levererar optimal nytta till kunder och invånare med minimal miljöpåverkan. Läs mer på www.esem.se

Tipsa en vän

Kommentarer (0)

Skriv en kommentar