9 oktober 2014 Övrigt

Våra nya webbplatser

SKL Kommentus webbplatser, det vill säga koncernsidan, SKL Kommentus Inköpscentral och AffärsConcepts webbplats, har fått nytt utseende, ny struktur och till viss del nytt innehåll. Webbplatsen är utvecklad med hjälp av våra användare. Vi vill bland annat att det ska vara lättare att få information om koncernen SKL Kommentus samtliga tjänster och produkter.

Ett mål med vår nya webbplats är att den ska fungera för alla oavsett dator, skärm och programvara. Den är utvecklad i responsiv design vilket betyder att oavsett om du besöker webbplatsen via en mobil, läsplatta eller vanlig dator så anpassar sig sidan till storlek och upplösning på din skärm.

En av de viktigaste förändringarna med den nya webbplatsen är att det finns ingångar till koncernens samtliga produkter och tjänster på koncernsidan.

Som tidigare finns även information om dotterbolagen och deras tjänster och produkter på deras egna sidor: SKL Kommentus Inköpscentral och AffärsConcept.

En annan nyhet är att vi har utvecklat Mina sidor där bland annat upphandlande myndigheter anmäler avrop på våra ramavtal och kan administrera vissa saker själva.

Så hittar du

Har du svårt att hitta på de nya webbplatserna så kan du använda sökfunktion uppe i högra hörnet. Ett annat sätt att få en överblick över struktur och innehåll är att titta på webbplatskartan.

Spårmärkning på alla sidor

Vi använder oss av spårmärkning för att göra det lättare för dig att veta var du är någonstans. För att visa var du befinner dig, syns ett spår i form av länkar ovanför alla sidor.

Vill du backa bakåt kan du göra det genom att klicka på de understrukna länkarna.

Genvägar till vanliga sidor på samtliga webbplatser:

Kontaktuppgifter i flik

Om du vill komma i kontakt med oss hittar du våra kontaktuppgifter genom att klicka på den lilla fliken som finns till höger på sidan, intill scrollisten. Den hänger alltid med, på alla sidor, men har olika innehåll beroende på vilken del av webbplatsen du befinner dig.

Arbetet fortsätter

Att utveckla våra nya webbplatser har varit ett stort projekt. Som alltid tar det tid innan allt fungerar som det ska. Vi kommer fortsätta vidareutveckla och förbättra webbplatsen samt fylla på med innehåll.

Hittar du fel på webbplatsen eller saknar information kontakta mig:

Tipsa en vän

Kommentarer (0)

Skriv en kommentar