Senaste nytt

 • 5 september 2016 | Uppföljning

  Frukostseminarium den 23 september, Avtalsuppföljning - ett måste eller en möjlighet?

  0

  Alla avtal ska följas upp men tiden räcker inte till. Hur kan du som upphandlare prioritera det viktiga arbetet med att följa upp leveranser till din myndighet. Vad ger avtalsuppföljning för nytta? Hur kan du öka avtalstroheten?

  SEMINARIET ÄR FULLBOKAT!

  Läs mer om frukostseminariet

 • 2 september 2016

  AffärsConcept undanber sig gräddfil i kommuners upphandlingar

  0

  AffärsConcept har nyligen omnämnts i ett antal artiklar av Per Eriksson under Inköpsrådets försorg. Artiklarna har handlat om att vi "åker gräddfil" då kommuner och landsting direktupphandlat tjänster av AffärsConcept bland annat med motiveringen att delägandet i SKL Kommentus gör AffärsConcept till en intern resurs.

 • 25 augusti 2016 | Upphandling

  Heldagskonfererens i Göteborg den 28 september tillsammans med Upphandling 24

  0

  Vi medverkar som partner på Upphandling 24 heldagskonferens Upphandlingsjuridik i praktiken. Lagstiftningen har börjat ta form och till september har vi en proposition och ett förslag till den nya upphandlingslagstiftningen. Kom och träffa oss, lyssna på flera intressanta föreläsare och var delaktig i debatt och diskussion.

 • 3 maj 2016

  Vinnarna på vårt quiz på SOI

  0

  Vi gratulerar de tre personer som har vunnit på vårt quiz som vi hade i vår monter på SOI. Ni har alla briljerat med era kunskaper inom upphandling.

Fler nyheter

SKL Kommentus UC